Nieuwsgierig naar jou
Istock 1143334824 2000
Zo werken wij

Nieuwsgierig naar jou

Goede en leuke kinderopvang bieden kunnen wij niet alleen. Daar hebben we ‘onze’ ouders voor nodig. Jouw mening en ideeën zijn erg belangrijk voor ons. We zeggen niet voor niets ‘Wij zijn nieuwsgierig naar jou'. Daarom betrekken wij ouders graag bij de opvang. Dit doen we door het versturen van (korte) vragenlijsten via de mail en de berichtgeving via de ouderapp. Maar ook door het gesprek aan te gaan. Tijdens het brengen en halen en middels de oudercommissies.

Oudercommissie

Al onze locaties hebben een lokale oudercommissie. De oudercommissie behartigt de belangen van ouders en kinderen. Zo adviseren ze over onder meer lokale aangelegenheden, pedagogisch beleid, spel- en ontwikkelingsactiviteiten en veiligheid en gezondheid. Voor algemeen Spring beleid is er de overkoepelende oudercommissie.  

Door lid te worden van de oudercommissie heb je invloed op het beleid van Spring, kun je meewerken aan de kwaliteit van de opvang van je kind(eren) én doe je ook nog eens leuke contacten op met andere ouders.

Lijkt het je wat om lid te worden van de lokale of overkoepelende oudercommissie of wil je graag meer informatie? Dan komen we graag met je in contact. Voor meer informatie over de lokale oudercommissie kun je terecht bij de manager van jouw locatie (of vraag ernaar op de groep).

Lees ook de folder ‘De oudercommissie: iets voor jou?' en het artikel over oudercommissies met ouders aan het woord in het e-magazine voor ouders.

De overkoepelende oudercommissie is te bereiken via ooc@spring-kinderopvang.nl.