Spring kinderopvang | Samen in contact
Istock 1143334824 2000
Zo werken wij

Samen in contact

Goede kinderopvang doe je samen. Daarom zijn we geïnteresseerd in jou én je kind en willen we jullie graag leren kennen. Dat doen we niet alleen aan de start. Ook als je kind al langer naar de opvang gaat vinden we het belangrijk om goed in contact te zijn met elkaar. Dit doen we persoonlijk tijdens de breng- en haalmomenten en de gesprekken met de mentor. Maar ook digitaal via de ouderapp: een moderne en snelle manier om elkaar te laten weten hoe het gaat!

In de ouderapp kun je de opvangdag van jouw kind volgen. Er staan foto's in die op de groep gemaakt worden, in het dagboekje en berichten van medewerkers kun je lezen hoe het gaat én je kunt zelf berichten sturen. Ook kun je via de ouderapp zaken rondom de opvang regelen zoals de afwezigheid van je kind melden en extra dagen aanvragen. Daarnaast kun je in de ouderapp je facturen bekijken.

Wanneer je kind bij ons start, krijg je een inlogcode voor de app toegestuurd. Heb je deze niet ontvangen of ben je 'm kwijt? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Meer weten over de ouderapp?

Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen. Misschien staat jouw antwoord hier al bij. Heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Maak een blijvende herinnering van je foto’s uit de ouderapp!

Je kind maakt van alles mee op onze kinderopvang. Belangrijke ervaringen waar jij als ouder nooit bij kunt zijn en waar je kleintje straks amper herinneringen aan heeft. Gelukkig is er nu Van Madelief! In een paar klikken maak je het mooiste fotoboek van jouw kind met de favoriete foto’s uit je ouderapp. Hoe dit precies werkt lees je bij veelgestelde vragen onder het kopje 'Ouderapp' bij de vraag 'hoe sla ik foto's uit de ouderapp op?'. De video hiernaast legt in het kort uit hoe het in zijn werk gaat.