wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Quakel | Beers

Buitenschoolse opvang Quakel is net als de peuterspeelzaal Hummeltjeshut te vinden in basisschool dr. Jan de Quay. In en om deze school zijn er legio speelmogelijkheden, waaronder een ruim buitenterrein, een gymzaaltje en diverse knusse hoekjes. Plezier gegarandeerd! 

Bijzonder aan Quakel

  • Speciaal ingerichte hoeken waar kinderen o.a. kunnen uitrusten, knutselen, computeren, eten en drinken.
  • Ruim buitenterrein met zandbak, klimrek, grote picknicktafel, fijne schaduwplekken in de zomer.
  • Gymzaal waar we fijn bewegingsspelletjes kunnen doen.
  • Goede samenwerking met de peuterspeelzaal en basisschool. 
  • Vakantieopvang vindt plaats bij bso Panters (ma/di/do) en bij bso Graaf (wo/vrij) in Cuijk. Er is dan een speciaal vakantieprogramma met een uitgebreid sport- en spelaanbod en leuke uitstapjes waardoor kinderen een onvergetelijke vakantie beleven. 

Uitdagende activiteiten

Bso Quakel werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Buitenschoolse opvang Quakel 
WPF Ghijssenstraat 2 
5437 AP Beers 
(t) 088 2088 519
(t) 06 13 96 35 90
(e) quakel@spring-kinderopvang.nl 

Klantteam van deze locatie
Klantteam 2
(t) 088 2088 302
(e) klantteam2@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Maandag, dinsdag en donderdag
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang op andere dagen of voorschoolse opvang? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Leden gezocht voor de oudercommissie!

Om de belangen van alle ouders en kinderen goed en actief te vertegenwoordigen, heeft Spring oudercommissies. Voor deze locatie zijn wij nog op zoek naar leden. Wil je meedenken over beleid en activiteiten op de locatie van jouw kind? Neem dan contact op met de manager kindcentrum of met een medewerker op de groep.

Lees verder