wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Luchtballon | Bergen

Buitenschoolse opvang Luchtballon zit samen met onder meer het kinderdagverblijfbasisschool De Klimopbasisschool De Fontein en de GGD (consultatiebureau) in één gebouw: De Samensprong. Alle kinderen van deze basisscholen, maar ook van De Piramide, zijn van harte welkom bij bso Luchtballon, waar het bruist van de activiteiten! 

Bijzonder aan de Luchtballon

  • Gelegen in een bosrijke omgeving nabij natuurgebied de Maasduinen. Kinderen kunnen lekker buiten in het bos spelen (onder begeleiding), hutten bouwen, van zandbergen hollen en meedoen aan 'groene' activiteiten. 
  • Gezamenlijk gebruik van het buitenterrein van De Samensprong, met klimrekken, klimtoestel, speelhuisje en zandbak.
  • We gaan ook vaak naar de speeltuin aan de Ceresstraat.
  • Verschillende hoekjes om te spelen, waaronder een bouwhoek en een fantasiehoek. Soms is het winkel, soms een sprookjeskasteel, soms een restaurant, afhankelijk van het thema!
  • Sterk lokaal verbonden. Niet meer weg te denken is de jaarlijkse spooktocht voor alle basisschoolkinderen in de gemeente Bergen!
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Uitdagende activiteiten

Bso Luchtballon werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Buitenschoolse opvang Luchtballon 
Pieter de Hooghstraat 6 
5854 ES Bergen
(t) 088 2088 298
(e) luchtballon@spring-kinderopvang.nl  

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag 
Van 7.30 uur tot begintijd school

Naschoolse opvang 
Maandag t/m vrijdag
Van eindtijd school tot 18.30 uur

Behoefte aan voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat. Informeer bij de klantenservice naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

Van deze locatie zijn nog geen foto's beschikbaar.