Moderne opvang bij bso 't Bolwerk | Boxmeer
Istock 1143334824 2000
Jouw locatie

Moderne opvang bij bso 't Bolwerk | Boxmeer

Buitenschoolse opvang ’t Bolwerk is gehuisvest in speelleercentrum 't Bolwerk, samen met o.a. de dagopvang, de peuteropvang en basisscholen de Bakelgeert en de Bonckert. Een modern en praktisch ingericht onderkomen met allerlei voorzieningen voor kinderen van 0 tot 13 jaar onder één dak, waarbij iedereen toch zijn eigen vertrouwde en veilige plekje heeft.

Spring kinderopvang

Bijzonder aan 't Bolwerk

  • Goede samenwerking met de dagopvang, de peuteropvang en de basisscholen: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.
  • Zo ingericht dat kinderen zich geen minuut hoeven te vervelen, maar ook even rustig bij kunnen komen. Er is ook een discoruimte!
  • Een groen schoolplein is in de maak waar natuurlijk ook de bso-kinderen kunnen spelen. 
  • Heel veel leuke (extra) activiteiten, zoals een bezoek van de dieren van de kinderboerderij.
  • Zeer ervaren, enthousiast team.
  • Kinderen kunnen (na overleg met de manager) opgehaald worden met de taxi van de school in Vortum-Mullem en naar buitenschoolse opvang Bolwerk gebracht worden.
  • Tijdens vakanties zijn de kinderen van harte welkom bij bso Koele Kikker in Boxmeer: er is een speciaal vakantieprogramma met extra leuke activiteiten, workshops en uitstapjes voor een onvergetelijke vakantie: dat wil je gewoon niet missen!

Uitdagende activiteiten

Bso 't Bolwerk werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Bso Spring Buitenschoolseopvang
“Een verrijking op de ontwikkeling van de kids”

Wij hebben met al onze kinderen (15 jaar lang) fantastische ervaring met Spring kinderopvang: betrouwbaar, gezellig, veilig, leuk, uitdagend, vriendelijk! We hebben ze altijd met een gerust hart naar het kinderdagverblijf/bso gebracht en hebben het als een verrijking gezien op de ontwikkeling van de kids. TOP!
Reactie ouders uit continue tevredenheidsmeting VerbeterMeter

Locatiegegevens

Buitenschoolse opvang 't Bolwerk 
Stationsweg 40
5831 CR Boxmeer
(t) voor schooltijd:
     088 2088 373
(t) cheeta's: 088 2088 373
(t) tijgers: 088 2088 370
(e) bso.bolwerk@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Voor schooltijd
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 7.30 uur

Na schooltijd
Maandag t/m vrijdag tot 18.30 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.