wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Dassenburcht | Cuijk

Buitenschoolse opvang Dassenburcht is onderdeel van het moderne kindcentrum in de wijk Padbroek. Een integraal kindcentrum waar alle voorzieningen voor kinderen van 0 tot 13 jaar onder één dak zitten. Bij bso Dassenburcht ligt het accent op sport, spel en een gezonde leefstijl. Dat is niet alleen gezond en leerzaam, maar vooral ook heel erg leuk! Naast de bso zijn in IKC Dassenburcht ook het kinderdagverblijf, de peutergroep, basisschool De Zevensprong en basisschool De Harlekijn gevestigd.

Bijzonder aan Dassenburcht

  • Sport-bso met accent op sport, spel en een gezonde leefstijl.
  • Ontzettend veel leuke sport- en spelactiviteiten, maar ook knutselen, muziek maken, hout bewerken, koken, lezen, etc. Kinderen mogen kiezen wat ze graag willen doen.
  • Een mooi, modern gebouw met tal van voorzieningen: zoals een luxe gymzaal, theater, speelzaal, een groot groen buitenterrein en een beweegpark voor de deur. 
  • Professioneel, ervaren team met medewerkers met een sportachtergrond.
  • De pedagogisch medewerkers werken zowel bij de peuters als bij de bso. Als je kind overstapt naar de bso, is er dus meteen een vertrouwd gezicht!
  • De vakantieopvang vindt plaats bij bso Graaf in het centrum van Cuijk. Er zijn dan speciale activiteitenprogramma's met extra leuke activiteiten, workshops en uitstapjes. Voor een onvergetelijke vakantie! Vooraf krijgt ieder kind een boekje met uitleg over het thema van de vakantie en welke activiteiten er worden aangeboden.

Filmpje van de opening van IKC Dassenburcht:

Uitdagende activiteiten

Bso Dassenburcht werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Buitenschoolse opvang Dassenburcht 
Dassenburcht 36 
5431 JZ Cuijk 
(t) 088 2088 504
(e) bso.dassenburcht@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 2
(t) 088 2088 302
(e) klantteam2@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Naschoolse opvang
Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

Op vrijdag is naschoolse opvang mogelijk bij bso Graaf. Momenteel onderzoeken we of er voldoende vraag is om ook op de vrijdag open te zijn. Interesse? Laat het weten aan ons klantteam.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Personeelskrapte door corona

Medewerkers met klachten die passen bij het coronavirus, blijven thuis en laten zich testen. Inmiddels lopen de wachttijden voor een test soms op tot 4 dagen. Medewerkers moeten in de periode tot de uitslag thuisblijven. Hierdoor krijgen wij steeds meer te maken met personeelskrapte op de groepen.

Lees verder