wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Dassenburcht | Cuijk

Buitenschoolse opvang in het nieuwe integraal kindcentrum Dassenburcht in de wijk Padbroek: een modern onderkomen met allerlei voorzieningen voor kinderen van 0 tot 13 jaar, waarbij iedereen toch zijn eigen vertrouwde plekje heeft. Je kind kan zich hier binnen heerlijk vermaken in de mooi ingerichte ruimtes. In IKC Dassenburcht zijn ook het kinderdagverblijf, de peutergroep, basisschool De Zevensprong en basisschool De Harlekijn gevestigd.

Bijzonder aan Dassenburcht

  • Een integraal kindcentrum waar alle voorzieningen voor kinderen van 0 tot 13 jaar onder één dak zitten.
  • Optimale leer- en ontwikkelomgeving waar de kinderen een stevige basis leggen voor later! 
  • Mooi, modern gebouw.
  • Groene, duurzame buitenspeelplaats.
  • Het professionele, ervaren team bestaat o.a. uit een pedagogisch medewerker met een sportachtergrond die sportactiviteiten begeleidt. 
  • De pedagogisch medewerkers werken zowel bij de peuters als bij de bso. Als je kind overstapt naar de bso, is er dus meteen een vertrouwd gezicht!
  • Diverse faciliteiten in en om het gebouw waar we gebruik van maken, zoals het beweegpark, het theater en een grote speelzaal.  
  • Ontzettend veel leuke activiteiten zoals knutselen, muziek maken, dansen, sporten, hout bewerken, koken, lezen, etc. 
  • De vakantieopvang vindt plaats bij bso Graaf in het centrum van Cuijk. Er zijn dan speciale activiteitenprogramma's met extra leuke activiteiten, workshops en uitstapjes. Voor een onvergetelijke vakantie! Vooraf krijgt ieder kind een boekje met uitleg over het thema van de vakantie en welke activiteiten er worden aangeboden.

Filmpje van de opening van IKC Dassenburcht:

Uitdagende activiteiten

Bso Dassenburcht werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Buitenschoolse opvang Dassenburcht 
Dassenburcht 36 
5431 JZ Cuijk 
(t) 088 2088 504
(e) bso.dassenburcht@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 2
(t) 088 2088 302
(e) klantteam2@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Naschoolse opvang
Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

Op vrijdag is naschoolse opvang mogelijk bij bso Graaf.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Leden gezocht voor de oudercommissie!

Om de belangen van alle ouders en kinderen goed en actief te vertegenwoordigen, heeft Spring oudercommissies. Voor deze locatie zijn wij nog op zoek naar leden. Wil je meedenken over beleid en activiteiten op de locatie van jouw kind? Neem dan contact op met de manager kindcentrum of met een medewerker op de groep.

Lees verder