wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Graaf | Cuijk

Buitenschoolse opvang Graaf ligt in het centrum van Cuijk, tegenover zwembad de Kwel. Een ruime opvanglocatie waar kinderen zowel binnen als buiten veel plezier beleven. Hier komen kinderen van basisschool De Nienekes en op woensdag en vrijdag ook kinderen van andere basisscholen in Cuijk e.o.: basisschool 't Startblokbasisschool De Regenboogbasisschool Zevensprong en basisschool Harlekijn. 

Bijzonder aan Graaf

  • Centraal gelegen. 
  • Verschillende, sfeervolle hoeken waar kinderen zich kostelijk kunnen vermaken, zoals een podiumplek en bouwruimte. 
  • Natuurlijk ingericht buitenterrein met volop speeluitdaging.
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra leuke activiteiten, workshops en uitstapjes. Vooraf krijgt ieder kind een boekje met uitleg over het thema van de vakantie en welke activiteiten er worden aangeboden.

Uitdagende activiteiten

Bso Graaf werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Buitenschoolse opvang Graaf 
Graafschap 1
5431 DE Cuijk 
(t) 088 2088 501 
(e) bso.graaf@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 2
(t) 088 2088 302
(e) klantteam2@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Dinsdag en donderdag
Vanaf 7.30 uur tot begintijd school

Deze vindt plaats in de ruimte van peuteraanbod Nienke.

Naschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
Van eindtijd school tot 18.30 uur

Interesse in opvang op andere dagen of vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dit! Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang (bso) en vso.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Leden gezocht voor de oudercommissie!

Om de belangen van alle ouders en kinderen goed en actief te vertegenwoordigen, heeft Spring oudercommissies. Voor deze locatie zijn wij nog op zoek naar leden. Wil je meedenken over beleid en activiteiten op de locatie van jouw kind? Neem dan contact op met de manager kindcentrum of met een medewerker op de groep.

Lees verder