Sport en spel bij bso ’t Uilennest | Deurne
Istock 1143334824 2000
Jouw locatie

Sport en spel bij bso 't Uilennest | Deurne

Buitenschoolse opvang 't Uilennest is met een eigen groepsruimte gevestigd in sportaccommodatie de Microsporthal, gelegen naast basisschool Tijl Uilenspiegel. De bso deelt haar ruimte met peuteropvang Wilhelmientje. Er is een grote, speelse ruimte ingericht die voor elke leeftijd mogelijkheden biedt met rechtstreekse toegang tot de sporthal!

Spring kinderopvang

Bijzonder aan Uilennest

  • Eigen groepsruimte in sportaccommodatie de Microsporthal.
  • De kinderen van de bso mogen gebruikmaken van de sportaccommodatie: vanuit de groepsruimte is er direct toegang tot de sporthal.
  • Elke middag worden er in de sporthal sportieve activiteiten georganiseerd. 
  • Buiten spelen kunnen de kinderen op het naastgelegen schoolplein van basisschool Tijl Uilenspiegel. De buitenspeelruimte is voorzien van uitdagende en natuurlijke speelelementen. Er is zelfs een buitenkeuken op het schoolplein!
  • Goede samenwerking met de peuteropvang.
  • Goede samenwerking met basisschool Tijl Uilenspiegel, zoals gezamenlijke activiteiten, vieringen en overdracht tussen opvang en onderwijs.
  • De groepsruimte biedt een fijne en geborgen plek. Er is van alles te doen: bouwen met lego, knutselen, een boekje lezen, een leeftijdsgericht spel op de computer, het is allemaal mogelijk!
  • Tijdens vakanties zijn de kinderen van harte welkom bij bso High 5. Er is dan een speciaal vakantieprogramma met extra leuke activiteiten, workshops en uitstapjes. Voor een onvergetelijke vakantie!
  • 's Ochtends vindt de peuteropvang van Wilhelmientje plaats in de groepsruimte van 't Uilennest.

Uitdagende activiteiten

Bso 't Uilennest werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Bso Spring Buitenschoolseopvang
“Fijne, vertrouwde plek om te spelen”

Een fijne, vertrouwde plek bij school waar je kind lekker kan spelen.
Reactie ouders uit continue tevredenheidsmeting VerbeterMeter

Locatiegegevens

Buitenschoolse opvang 't Uilennest 
Schutsboom 28a
5751 NA Deurne
(t) 088 2088 731
(e) bso.uilennest@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Voor schooltijd
Maandag, dinsdag en donderdag vanaf 7.30 uur

Na schooltijd
Maandag, dinsdag en donderdag tot 18.30 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.