wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Hoevestein | Helmond Brandevoort

Bso Hoevestein is samen met basisschool OBS Brandevoort gehuisvest in 'De Hoeves', een ruim en licht gebouw. Ook het peuteraanbod bevindt zich in dit gebouw. Een locatie met heel veel speelmogelijkheden én een goede inhoudelijke samenwerking met school. Op zoek naar extra service? Bij bso Hoevestein kan je kind een gezonde warme maaltijd eten!

Bijzonder aan Hoevestein

  • Parkeerplaatsen direct voor de deur.
  • Vier in leeftijd oplopende groepen.
  • Binnen is een speelhal, kookatelier, relaxkamer, bouwkamer, audiokamer, kunst- en cultuuratelier en 'speel-huiskamer'. 
  • Fantastische buitenruimte, waar natuurlijk buitenspelen centraal staat. In de tuin kunnen kinderen zelf tuinieren. 
  • Elke dag groepsoverstijgende activiteiten (keuze uit kook- sport-, creatieve en buitenactiviteiten), kinderen uit verschillende groepen kunnen zo met elkaar spelen. 
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra leuke activiteiten, workshops en uitstapjes. 
  • Goede samenwerking met school zorgt voor een soepele combinatie van school en opvang en komt de ontwikkeling van je kind ten goede.   
  • Kinderen worden door vaste medewerkers naar OBS Brandevoort De Hoeves gebracht en opgehaald bij OBS Brandevoort De Hoeves en De Plaetse.  
  • Extra service: warme maaltijd. Vraag op de locatie naar de mogelijkheden en de kosten.

Uitdagende activiteiten

Bso Hoevestein werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Buitenschoolse opvang Hoevestein 
Hulshoeve 4
5708 SL Helmond
(t) 088 2088 261 
(t) 06 15 83 13 52 (afmelden van je kind) 
(e) bso.hoevestein@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 3
(t) 088 2088 303
(e) klantteam3@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
Van 7.30 uur tot begintijd school

Bij voldoende interesse is opvang vanaf 7.00 uur ook mogelijk. Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

Naschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
Van eindtijd school tot 18.30 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Vragenlijst en beslisboom neusverkouden kinderen gewijzigd

De beslisboom voor het wel of niet toelaten van neusverkouden kinderen op de kinderopvang en school wordt op zeer grote schaal gebruikt. Door het intensieve gebruik zijn er nieuwe vragen naar boven gekomen. In een aantal gevallen heeft dit geleid tot een aanpassing van de beslisboom en vragenlijst. Aldus BOinK.

Lees verder

vragenlijst en beslisboom neusverkoudheid

Kinderen tussen 0 en 6 jaar met een snotneus mogen onder bepaalde voorwaarden naar de kinderopvang. I.s.m. AJN Jeugdartsen Nederland heeft BOinK een vragenlijst en beslisboom ontwikkeld (voor kinderen van 0-6 jaar én voor kinderen van 6-12 jaar) die kan helpen bij het bepalen of een neusverkouden kind wel of niet naar de opvang mag.

Lees verder