wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Vestein | Helmond Brandevoort

Kindcentrum Vestein ligt in het hart van de Veste, in het multifunctioneel centrum waarin ook OBS Brandevoort en wijkcentrum 't Brandpunt zijn gehuisvest. Het sfeervolle kindcentrum biedt een totaalpakket aan opvang: dagopvang (0 tot 4 jaar), buitenschoolse opvang (4 tot 13 jaar) en vakantieopvang.  

Bijzonder aan Vestein

 • Centraal gelegen en sfeervol kindcentrum.
 • De locatie is aan de voorzijde verkeersvrij, dus veilig. Onder het pand bevindt zich een parkeergarage en kun je parkeren.
 • Vier oplopende leeftijdsgroepen:
  • De Jippies 1 spelen in de veilige en voor sommigen al vertrouwde ruimte van de speelzaal.
  • De iets oudere Jippies (Jippies 2) spelen in een net wat stoerder ingerichte ruimte.
  • De Toppers hebben een huiselijk ingerichte ruimte met o.a. een echte huishoek en bouwhoek.
  • De Topstars, de oudste kinderen, spelen op de bovenverdieping van Vestein. Daar beschikken zij over een grote groepsruimte met daarin een audio-media ruimtem meidenhoek en het aangrenzende kunst- en cultuuratelier. 
 • Ruime speelhal.
 • De kinderen worden door onze vaste medewerkers naar OBS Brandevoort de Plaetse gebracht en opgehaald van OBS Brandevoort de Plaetse en OBS Brandevoort De Hoeves. 
 • Het hele jaar door bieden we leuke activiteiten en clinics aan. Hiervoor maken we o.a. structureel gebruik van de grote sporthal in 't Brandpunt.
 • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Uitdagende activiteiten

Bso Vestein werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Buitenschoolse opvang Vestein 
Koolstraat 3
5708 ZM Helmond
(t) 088 2088 574 (Jippies 1)
(t) 088 2088 575 (Jippies 2) 
(t) 088 2088 576 (Toppers)
(t) 088 2088 577 (Topstars)
(e) bso.vestein@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 3
(t) 088 2088 303
(e) klantteam3@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
Van 7.30 uur tot begintijd school

Bij voldoende interesse is opvang vanaf 7.00 uur ook mogelijk. Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

Naschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
Van eindtijd school tot 18.30 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Vragenlijst en beslisboom neusverkouden kinderen gewijzigd

De beslisboom voor het wel of niet toelaten van neusverkouden kinderen op de kinderopvang en school wordt op zeer grote schaal gebruikt. Door het intensieve gebruik zijn er nieuwe vragen naar boven gekomen. In een aantal gevallen heeft dit geleid tot een aanpassing van de beslisboom en vragenlijst. Aldus BOinK.

Lees verder

vragenlijst en beslisboom neusverkoudheid

Kinderen tussen 0 en 6 jaar met een snotneus mogen onder bepaalde voorwaarden naar de kinderopvang. I.s.m. AJN Jeugdartsen Nederland heeft BOinK een vragenlijst en beslisboom ontwikkeld (voor kinderen van 0-6 jaar én voor kinderen van 6-12 jaar) die kan helpen bij het bepalen of een neusverkouden kind wel of niet naar de opvang mag.

Lees verder