Natuurlijk buitenspelen bij bso de Vlier | Helmond Brouwhuis
Istock 1143334824 2000
Jouw locatie

Natuurlijk buitenspelen bij bso de Vlier | Helmond Brouwhuis

Buitenschoolse opvang de Vlier vormt samen met de basisschool en de gelijknamige peuterspeelzaal kindcentrum De Vlier in Helmond. Door opvang en onderwijs op elkaar af te stemmen zorgen we voor een optimale ontwikkeling van uw kind(eren). Inspirerend, toekomstgericht, professioneel, toegankelijk en betrokken: dat is waar de Vlier voor staat.

Spring kinderopvang

Bijzonder aan De Vlier

  • Ruime speellocatie.
  • Uitdagende ruimte met o.a. een huishoek, een bouwhoek, een houtbewerkingshoek, een lounge hoek, make-up hoek, een knutselhoek en tal van leuke materialen.
  • Gebruik van gymzaal en het podium waar kan worden gedanst en toneel gespeeld.
  • Ook mogen we gebruik maken van de bibliotheek.
  • We maken gebruik van de speelplaats van school. Een gedeelte hiervan is ingericht volgens het principe 'natuurlijk buitenspelen'. Dit grenst aan een speelbos met een speeltuin en groot voetbalveld, waar we dus veel te vinden zijn! 
  • Fijne plek waar je kind zich thuis voelt.
  • De opvang tijdens schoolvakanties vindt plaats bij bso Zeespiegel. Er zijn dan speciale activiteitenprogramma's met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Uitdagende activiteiten

Bso De Vlier werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Locatiegegevens

Buitenschoolse opvang de Vlier 
Maaslaan 197
5704 LD Helmond 
(t) Vliertjes: 088 2088 528
(t) Vlierelier: 088 2088 536
(e) bso.devlier@spring-kinderopvang.nl 

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
Vanaf 7.00 uur (verlengde opvang) of 7.30 uur tot begintijd school

Naschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
Van eindtijd school tot 18.30 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.