wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Stekje | Helmond Centrum

Buitenschoolse opvang Stekje ligt in de binnenstad en biedt naschoolse opvang aan kinderen van 4 tot 13 jaar. De bso ligt op loopafstand van basisscholen Silvester-Bernadettede Goede Herder en De VuurvogelKinderen worden bij school opgehaald en naar de bso gebracht. Ook de peuterspeelzaal is hier te vinden.

Bijzonder aan Stekje

  • Centraal gelegen.
  • Uitdagende, veilige binnenruimtes en een heerlijke buitenspeelplek. 
  • Een aparte ruimte voor de jongste bso-kinderen (tot 6 jaar).
  • Ook de peuterspeelzaal is hier te vinden. De jongere bso-kinderen mogen van deze (hiervoor aangepaste) ruimte gebruik maken op de dagen dat de peuterspeelzaal gesloten is.
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie! De vakantieopvang vindt plaats bij bso Beestenbende. Zo zijn er genoeg kinderen om mee te spelen en leuke activiteiten om aan mee te doen!

Uitdagende activiteiten

Bso Stekje werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

 

 

Buitenschoolse opvang Stekje 
Gladiolenstraat 14
5701 EL Helmond
(t) 088 2088 538
(e) bso.stekje@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 3
(t) 088 2088 303
(e) klantteam3@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
Vanaf 7.30 uur

Naschoolse opvang

Maandag t/m vrijdag
Van eindtijd school tot 18.30 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje