wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Maraboe | Helmond 't Hout

Buitenschoolse opvang Maraboe ligt in een groene omgeving, vlakbij weiland en een bos. In dit kindcentrum bevindt zich ook een kinderdagverblijf en voor de peuters is er het peuteraanbod van Pino. Op de bso zitten kinderen van 4 tot 8 jaar, afkomstig van openbare basisschool ’t Hout, Jorisschool of basisschool ’t Baken

Bijzonder aan Maraboe

  • Gelegen in een groene omgeving (vlakbij weiland en bos), dus we trekken er vaak op uit!
  • Gericht aanbod voor de jongste kinderen van 4 tot 8 jaar. Wanneer je kind 8 jaar wordt, mag het gaan spelen bij bso de Beemd of bso Avonturijn. 
  • Ook de dagopvang en het peuteraanbod zijn hier te vinden. Een vertrouwde omgeving voor je kind als het daarna naar de bso gaat. De kinderen spelen ook geregeld samen (of zoeken broertje of zusje even op om te knuffelen).
  • De kinderen kunnen spelen in diverse ruimtes, waaronder een knutselruimte, een speelhal, een bouwhoek, een huishoek en een leeshoek. 
  • Royale buitenruimte met een voetbalveld achter de locatie. Er bevindt zich een judozaal naast het kindcentrum dat we naar hartenlust mogen gebruiken.
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!
  • Nauwe samenwerking met bso's Avonturijn en de Beemd: op woensdagen, vrijdagen en in de vakanties is de opvang bij kindcentrum Maraboe. Zo zijn er altijd genoeg vriendjes en vriendinnetjes om mee te spelen.

Uitdagende activiteiten

Bso Maraboe werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

 

Buitenschoolse opvang Maraboe  
Tarbotstraat 18
5706 EJ Helmond
(t) 088 2088 428 (Krokodillen)
(t) 088 2088 425 (kantoor)

(e) bso.maraboe@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 3
(t) 088 2088 303
(e) klantteam3@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
Van 7.30 uur tot begintijd school


Naschoolse opvang

Maandag t/m vrijdag
Van eindtijd school tot 18.30 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

Van deze locatie zijn nog geen foto's beschikbaar.

nieuws

meer nieuws

Culturele week

In de herfstvakantie was het weer culturele week voor de bso’s in Helmond en Deurne. Dit keer met als thema ‘kleur’. Ruim tweehonderd kinderen deden mee aan de speciaal hiervoor georganiseerde workshops: graffiti, fotografie/film, musical/toneel en streetdance. Gezien de enthousiaste reacties zeker voor herhaling vatbaar!

Lees verder