wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Schatkelder | Milsbeek

Buitenschoolse opvang Schatkelder is te vinden in een vrijstaand gebouw naast basisschool De Drie Vijvers. Een prettige plek waar voor en na schooltijd van alles te doen valt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Als er genoeg kinderen zijn, wordt ook de ruimte van de peuters in de basisschool gebruikt, waar de jongere bso-kinderen terecht kunnen voor een eigen programma.

Bijzonder aan Schatkelder

  • Meerdere hoekjes waar kinderen lekker kunnen spelen, zoals een knutselhoek, bouwhoek, tv- en computerhoek. 
  • Extra ruimte voor de jongste bso-kinderen wanneer er genoeg kinderen zijn. 
  • Regelmatig worden er extra workshops georganiseerd i.s.m. Sjors Sportief, de kinderen mogen kiezen of ze hieraan meedoen.
  • Professioneel, enthousiast team.
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie! In de schoolvakanties is de opvang bij bso Station in Ottersum, om samen te genieten. 
  • Aan het begin van de vakantie krijgen alle kinderen een vakantiekrantje met het programma. 

Uitdagende activiteiten

Bso Schatkelder werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

 

Buitenschoolse opvang Schatkelder 
Schoolstraat 4
6596 AP Milsbeek
(t) 088 20 88 722
(e) schatkelder@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 2
(t) 088 2088 302
(e) klantteam2@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Dinsdag en donderdag
Van 7.30 uur tot begintijd school

Naschoolse opvang
Maandag, dinsdag en donderdag 
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

Bij voldoende interesse is ook opvang op andere dagen mogelijk. Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden. Ook gastouderopvang kan uitkomst bieden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang, rapport van Schoolstraat 4 en rapport van Schoolstraat 2.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

25 jaar kinderopvang Sint Anthonis

In de week van 17 t/m 21 september 2018 viert kindcentrum Leander feest. Het kindcentrum (school en opvang samen) bestaat namelijk 10 jaar en de kinderopvang zelfs 25 jaar. Voor kinderen, medewerkers en ouders zijn er diverse feestelijke activiteiten georganiseerd, waaronder muziekworkshops van de Klankencaravaan. Op 20 september is er een optreden voor ouders, opa’s en oma’s en andere geïnteresseerden. Ouders hebben een uitnodiging ontvangen voor de verschillende festiviteiten.

Lees verder