wij zijn spring.
wie word jij?

Bso 't Williplein | Neerkant

Buitenschoolse opvang 't Williplein is gevestigd in basisschool St. Willibrordus, net als peuterspeelzaal Hummelland en het kinderdagverblijf Springhuis. Ze werken intensief samen op het gebied van onderwijs, opvang en vrijetijdsbesteding. Rust, gezelligheid en plezier staan hier voorop. 

Bijzonder aan 't Williplein

  • Grote ruimte in school met gezellige speelhoekjes.
  • Diverse ruimtes beschikbaar om per leeftijdscategorie gepaste activiteiten aan te bieden.
  • Onderwijs, opvang en vrijetijdsbesteding onder één dak.
  • Grote speelplaats.
  • Vaste, vertrouwde medewerkers.
  • Vakantieopvang vindt op deze locatie plaats als er voldoende kinderen zijn. Anders kunnen ze terecht bij bso Spring Erbij in Liessel. Er zijn dan speciale activiteitenprogramma's met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Uitdagende activiteiten

Bso 't Williplein werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Buitenschoolse opvang 't Williplein 
Dorpsstraat 11
5758 AM Neerkant
(t) 06 21 70 39 70 (bso)
(e) springhuis.neerkant@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 3
(t) 088 2088 303
(e) klantteam3@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Maandag, dinsdag, donderdag
Vanaf 7.30 uur tot begintijd school.

Ook vanaf 7.00 uur mogelijk (verlengde opvang).

Naschoolse opvang
Maandag, dinsdag en donderdag
Van eindtijd school tot 18.30 uur

Bij voldoende interesse is ook opvang op andere dagen mogelijk. Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden. Ook gastouderopvang kan uitkomst bieden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Open avond bij Vestein en Hoevestein

Op donderdag 4 april houden kindcentra Vestein en Hoevestein een open avond. Iedereen is welkom om de vernieuwde locaties te komen bekijken. Het thema is 'kunst'. De "musea" zijn open van 18.00 tot 19.30 uur. Op beide locaties zijn prijzen te winnen én is een opvangticket voor een gratis dagdeel bij sport-bso De Brug te krijgen. Kom je ook?

Lees verder

Pluim voor kinderdagverblijf Kukel

Het team van De Kukel in Cuijk kreeg een dikke pluim van de ouders van Sanne. Een pluim voor 'Passend Kinderdagverblijf' die wordt uitgereikt door ouders die blij zijn met het kinderdagverblijf omdat het alle kinderen welkom heet en mogelijkheden ziet en schept.

Lees verder