wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Leander | Sint Anthonis

Buitenschoolse opvang Leander heeft een ideale ligging in het prachtige, moderne mfc Oelbroeck in het centrum van Sint Anthonis. De bso vormt samen met het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal en school het kindcentrum Leander, waar kinderen van 0 tot en met 13 jaar terecht kunnen om te ontmoeten, te spelen en te leren. 

Bijzonder aan Leander

  • Ligging in mfc Oelbroeck, waar ook diverse verenigingen onderdak hebben.
  • Drie modern ingerichte groepen, ingedeeld naar leeftijd, waaronder een aparte groep voor kinderen vanaf 8 jaar. Zo is er voor ieder kind voldoende uitdaging, passend bij de leeftijd.
  • Mooie, natuurlijke buitenruimte.
  • Ook op het schoolplein mag gespeeld worden.
  • Goede samenwerking met school en andere lokale partners, zoals de bibliotheek voor leesprojecten.
  • Enthousiast team dat zorgt voor een gevarieerd activiteitenaanbod. 
  • Kinderen kunnen vanuit de bso naar hun (sport)vereniging, zónder de straat over te hoeven steken.
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Uitdagende activiteiten

Bso Leander werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Buitenschoolse opvang Leander 
De Inloop 6
5845 DC St. Anthonis
(t) 088 2088 364 (groep 1 en 2)
(t) 088 2088 363 (groep 3, 8+) 
(e) bso.leander@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 2
(t) 088 2088 302
(e) klantteam2@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
Van 7.30 uur tot begintijd school

Op dinsdag en donderdag is opvang vanaf 7.00 uur mogelijk. Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur op andere dagen? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

Naschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag 
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

25 jaar kinderopvang Sint Anthonis

In de week van 17 t/m 21 september 2018 viert kindcentrum Leander feest. Het kindcentrum (school en opvang samen) bestaat namelijk 10 jaar en de kinderopvang zelfs 25 jaar. Voor kinderen, medewerkers en ouders zijn er diverse feestelijke activiteiten georganiseerd, waaronder muziekworkshops van de Klankencaravaan. Op 20 september is er een optreden voor ouders, opa’s en oma’s en andere geïnteresseerden. Ouders hebben een uitnodiging ontvangen voor de verschillende festiviteiten.

Lees verder