wij zijn spring.
wie word jij?

Bso De Groene Wereld | Venray

Buitenschoolse opvang De Groene Wereld is gevestigd midden in de Bomenbuurt (in de voormalige 'Circustent'); het groene centrum van Venray. Deze locatie, waar ook de dagopvang zit, is verbouwd tot groen kindcentrum met talloze speelmogelijkheden. Kinderen van 4 tot 13 jaar van basisscholen de Bongerd, Petrus Banden en de Hommel kunnen hier terecht voor een fijne tijd voor en na school en tijdens schoolvakanties.

Bijzonder aan De Groene Wereld

  • Gevestigd midden in de Bomenbuurt; het groene centrum van Venray. 
  • De locatie is recent verbouwd tot 'groen kindcentrum': volop ervaren, ontdekken en leren met 'groene' activiteiten, bijvoorbeeld groenten verbouwen in een eigen moestuin.
  • Daarnaast diverse themahoeken, zoals een theater waar kinderen zich kunnen verkleden,  schminken, dansen en muziek maken en een atelier om te schilderen, timmeren, zagen en knutselen.
  • Ook voorschoolse opvang en vakantieopvang. 
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Uitdagende activiteiten

Bso De Groene Wereld werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

 

Buitenschoolse opvang De Groene Wereld
Wilgenstraat 10
5802 CP Venray 
(t) bso 1 en vso: 088 2088 395
(t) bso 2: 088 2088 396
(t) bso 3: 088 2088 397
(e) bso.groenewereld@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 1
(t) 088 2088 301
(e) klantteam1@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
Van 7.30 uur tot begintijd school

Naschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag 
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang. (Let op: bso Boomhut is onderdeel van kindcentrum Circustent en staat als bso Circustent in het LRK-register.)

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Sluiting kinderopvang van 16-12-20 t/m tenminste 17-01-21

De overheid heeft besloten vanaf 16 december 2020 tot en met tenminste 17 januari 2021 alle scholen en de kinderopvang te sluiten. Dit betekent dat wij in die periode geen reguliere opvang (dagopvang, buitenschoolse opvang, peuteraanbod en tussenschoolse opvang) kunnen bieden. Wel is noodopvang mogelijk.

Lees verder