wij zijn spring.
wie word jij?

Bso De Sprong | Wanroij

Buitenschoolse opvang De Sprong is onderdeel van kindcentrum De Sprong, waar ook basisschool De Sprong en het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal deel van uitmaken. Kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn hier van harte welkom voor en na schooltijd en tijdens schoolvakanties. De kinderen krijgen alle ruimte om hun talenten te ontdekken en activiteiten met elkaar te ondernemen.

Bijzonder aan De Sprong

  • Goede samenwerking met het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal en de basisschool: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.
  • We mogen gebruik maken van de verschillende ruimtes binnen de school zoals de speelzaal.
  • Regelmatig bezoek aan de bibliotheek.
  • Er zijn verschillende hoeken waar kinderen gerichte activiteiten kunnen doen, met een speciaal gedeelte voor de 8-plussers.
  • Fijne buitenruimte met verschillende speeltoestellen.
  • Samenwerking met dagbesteding De Koffiepot: maandelijks gaan een aantal kinderen op bezoek bij de ouderen om samen een activiteit te doen.
  • Enthousiast team dat garant staat voor geborgenheid, veiligheid en uitdaging.
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes (zoals naar de speeltuin, de zwemvijver of Fitland). Voor een onvergetelijke vakantie! 

Uitdagende activiteiten

Bso De Sprong werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Buitenschoolse opvang de Sprong 
Lindenplein 21
5446 AV Wanroij
(t) 088 2088 524
(e) bso.desprong@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Verlengde voorschoolse opvang
Dinsdag en donderdag
Vanaf 7.00 uur tot begintijd school

Voorschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
Vanaf 7.30 uur tot begintijd school

Naschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

Behoefte aan extra voorschoolse opvang? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij de klantenservice naar de mogelijkheden. Tot die tijd zijn kinderen van harte welkom bij bso Ikke in Mill.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

Van deze locatie zijn nog geen foto's beschikbaar.