wij zijn spring.
wie word jij?

Kinderdagverblijf Robinson | Blerick

Moderne en toch knusse opvang in de Blerickse wijk Vossener. Kinderdagverblijf Robinson is samen met de peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang én de basisscholen Natuurlijk! en Extralent gevestigd in MFC Op Expeditie. Gezamenlijk vormen zij een kindcentrum: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Bijzonder aan Robinson

  • Opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in een mooi, modern gebouw.
  • Een veilige en warme omgeving.
  • Meerdere groepen met veel persoonlijke aandacht voor je kind.
  • Een vast team met professionele medewerkers.
  • Goede samenwerking met de peuterspeelzaal, bso en de basisscholen: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan ons peuteraanbod) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Kinderdagverblijf Robinson
Vossenerlaan 57
5924 AC Blerick
(t) 088 2088 711
(e) kdv.robinson@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Ochtend van 7.30 tot 13.00 uur
Middag van 13.00 tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij de klantenservice naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje