Voel je thuis bij kinderdagverblijf d'n Bogerd | Deurne
Istock 871598028 2000
Jouw locatie

Voel je thuis bij kinderdagverblijf d'n Bogerd | Deurne

Kinderdagverblijf in een sfeervolle omgeving met een warm karakter. Kinderdagverblijf d'n Bogerd is samen met peuteropvang d'n Bogerd , en bso d'n Bogerd  gevestigd in basisonderwijs d'n Bogerd. Zij vormen samen kindcentrum d'n Bogerd. Naast de prachtige binnenruimte heeft d'n Bogerd een eigen buitenspeelplaats. Deze grenst aan de speelplaats van het basisonderwijs waardoor je kind makkelijk contact maakt met de andere kinderen en de leerkrachten. Op deze manier is de locatie al van kleins af aan een vertrouwde plek voor je kind en dat maakt de doorstroom naar het basisonderwijs een stuk gemakkelijker.

Spring kinderopvang

Bijzonder aan d'n Bogerd

  • Kleinschalige opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar met persoonlijke aandacht voor je kind.
  • Een klein team met vertrouwde gezichten en professionele medewerkers.
  • Een veilige en warme omgeving.
  • Zowel binnen als buiten kan je kind zich heerlijk vermaken.
  • Goede voorbereiding op de basisschool door de onderlinge samenwerking.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan onze peuteropvang) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Kdv Spring Quote Foto Verkleind
“Activiteiten die bijdragen aan de ontwikkeling van mijn kinderen”

Wat een leuke opvang met veel aandacht voor de kids en voldoende diversiteit aan activiteiten die bijdragen aan de ontwikkeling van mijn kinderen.
Reactie ouders uit continue tevredenheidsmeting VerbeterMeter

Locatiegegevens

Kinderdagverblijf d'n Bogerd
Keltenstraat 16
5753 GN Deurne
(t) 088 2088 398
(e) do.dnbogerd@spring-kinderopvang.nl

 

Klantenservice

Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
Ochtend: 7.30 tot 13.00 uur
Middag: 13.00 tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang op andere dagen of opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij de klantenservice naar de mogelijkheden.

LRK-register

Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.