wij zijn spring.
wie word jij?

Kinderdagverblijf Hummelhonk | Deurne

Kinderopvang in een sfeervolle omgeving met een warm karakter. Kinderdagverblijf Hummelhonk is samen met peuterspeelzaal Peuterhofke, bso Boomhut en de tussenschoolse opvang gevestigd in brede school d'n Bogerd. Naast de prachtige binnenruimte heeft Hummelhonk een eigen buitenspeelplaats. Deze grenst aan de speelplaats van de basisschool waardoor je kind makkelijk contact maakt met de andere kinderen en de leerkrachten. Op deze manier is de locatie al van kleins af aan een vertrouwde plek voor je kind en dat maakt de doorstroom naar het basisonderwijs een stuk gemakkelijker.

Bijzonder aan Hummelhonk

  • Kleinschalige opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar met persoonlijke aandacht voor je kind.
  • Een klein team met vertrouwde gezichten en professionele medewerkers.
  • Een veilige en warme omgeving.
  • Zowel binnen als buiten kan je kind zich heerlijk vermaken.
  • Goede voorbereiding op de basisschool door de onderlinge samenwerking.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan ons peuteraanbod) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Kinderdagverblijf Hummelhonk
Keltenstraat 16
5753 GN Deurne
(t) 088 2088 398
(e) kdv.hummelhonk-deurne@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag
Ochtend van 7.30 tot 13.00 uur
Middag van 13.00 tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang op andere dagen of opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij de klantenservice naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang. (Let op: kinderdagverblijf Hummelhonk staat hier ingeschreven als onderdeel van kindcentrum Hummelhonk.)

Neem een kijkje