wij zijn spring.
wie word jij?

Kinderdagverblijf Kiekeboe | Deurne

Kinderopvang met een landelijk tintje. Bij Kiekeboe heeft je kind alle ruimte om lekker te spelen en zich te ontwikkelen. Binnen heeft elke groep zijn eigen, unieke karakter. Voor de baby's is er een speciale snoezelruimte. Buiten kan je kind op ontdekkingstocht gaan in de mooi aangelegde, avontuurlijke tuin. Kiekeboe heeft zelfs eigen dieren (konijnen en kippen) om mee te knuffelen én de kinderen kunnen in de tuin - met een beetje hulp - zelf groenten en fruit verbouwen. En ben je op zoek naar een beetje extra service? Bij Kiekeboe komt eens in de 7 weken de kapper op bezoek!

Bijzonder aan Kiekeboe

  • Opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar met persoonlijke aandacht voor je kind.
  • Een veilige en warme omgeving.
  • Spelen en leren d.m.v. de VVE-methode Uk en Puk.
  • Een speciale snoezelruimte voor baby's.
  • Veilige, uitdagende, zeer ruime buitenspeelplaats met diertjes, fruitboompjes en kleine moestuintjes.
  • Kinderen mogen de konijnen en kippen verzorgen (met toestemming van de ouders).
  • 1 keer in de 7 weken komt de kapper op bezoek.
  • UniK biedt op deze locatie orthopedagogische dagbehandeling aan kinderen van 1,5 jaar t/m 5 jaar met een extra zorgvraag. 

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan ons peuteraanbod) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Kinderdagverblijf Kiekeboe
Haag 3
5751 AT Deurne
(t) 088 2088 407
(e) kiekeboe@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Ochtend van 7.30 tot 13.00 uur
Middag van 13.00 tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij de klantenservice naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws