Voel je thuis bij kinderdagverblijf Puk | Deurne
Istock 871598028 2000
Jouw locatie

Voel je thuis bij kinderdagverblijf Puk | Deurne

Kinderdagverblijf Puk biedt een rustige en veilige omgeving voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Elk kind is anders en heeft een eigen tempo en manier van ontwikkelen. Voor jonge baby’s en dreumesen heeft Puk een speciale babygroep. Daardoor krijgen de pedagogisch professionals alle tijd voor verzorging en knuffelmomenten voor de allerkleinsten. Baby's hebben een eigen dagritme. Wij houden zoveel mogelijk rekening met de individuele eet- en slaaptijden van je kind. 

Kinderdagverblijf Puk heeft de beschikking over twee groepen en een extra grote buitenspeelruimte. Daarnaast bieden we voor de grote peuters op maandag, dinsdag en donderdag extra uitdaging aan op de Pukkie+ groep.

Spring kinderopvang

Bijzonder aan Puk

  • Kleinschalige opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar met persoonlijke aandacht voor je kind.
  • Een klein team met vertrouwde gezichten en professionele medewerkers.
  • Een veilige en warme omgeving.
  • Zowel binnen als buiten kan je kind zich heerlijk vermaken.
  • Goede voorbereiding op de basisschool door de onderlinge samenwerking.
  • Volledig omheinde grote buitenspeelplaats met een klim-glijhuis, fietsparcours, grote zandbak, houten klimparcours, waterpartij, voor de allerkleinste een speciale buitenbox en nog veel meer.
  • Voor jonge baby’s en dreumesen heeft Puk een speciale babygroep. 
  • Aparte peutergroep waar peuters door middel van het VVE-programma Uk & Puk goed worden voorbereid op het basisonderwijs.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan onze peuteropvang) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Locatiegegevens

Kinderdagverblijf Puk
Helmondseweg 15
5751 GA Deurne
(t) ukkies: 088 2088 668
(t) pukkies: 088 2088 720
(t) pukkie+: 088 2088 666
(e) do.puk@spring-kinderopvang.nl

 

Klantenservice

Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
Ochtend: 7.30 tot 13.00 uur
Middag: 13.00 tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang op andere dagen of opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij de klantenservice naar de mogelijkheden.

LRK-register

Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.