Groen en bewegen bij kinderdagverblijf Paddestoel | Gennep
Istock 871598028 2000
Jouw locatie

Groen en bewegen bij kinderdagverblijf Paddestoel | Gennep

Moderne en toch knusse opvang op een prachtige, nieuwe locatie in kindcentrum Ganapja. Bij kinderdagverblijf Paddestoel wordt veel waarde gehecht aan 'bewegen'. Dagelijkse buitenspelen, maar ook yoga en gym komen regelmatig aan bod. Op het nieuwe buitenterrein kan je kind 'natuurlijk buitenspelen': spelen met water, klimmen over de heuveltjes, boomstammen en rotsen of aan de slag in de eigen moestuin. Alles kan! In kindcentrum Ganapja zijn ook onze peuterspeelzaal Nijntje en buitenschoolse opvang Achterom gevestigd, net als de basisscholen Elckerlyc, Stella Nova en Piramide.

Spring kinderopvang

Bijzonder aan Paddestoel

  • Opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in een mooi, modern gebouw.
  • Een veilige en warme omgeving met een vast team van professionele medewerkers met veel persoonlijke aandacht voor je kind.
  • Een gezellige groepsruimte én een ruimte voor extra activiteiten als gym of om lekker binnen te fietsen als het buiten slecht weer is.
  • Ontwikkelingsgerichte activiteiten op basis van het VVE-programma Startblokken.
  • Fijne en uitdagende buitenspeelplaats met veel speelmogelijkheden en spelmateriaal.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan ons peuteraanbod) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Istock 1056360032 2000
“Veilige en vertrouwde sfeer”

Spring heeft een totaalaanbod voor de kinderen en ouders. De medewerksters van Paddestoel op de groep van Vianne zijn een reden om te blijven, zo lief en betrokken. Vianne voelde zich daardoor ook echt op haar plek. - Mijn zoontje gaat er echt met plezier heen en als ik hem ophaal is hij bijna altijd vrolijk.
Reactie ouders uit continue tevredenheidsmeting VerbeterMeter

Locatiegegevens

Kinderdagverblijf
Paddestoel

Martinushof 21
6591 DM Gennep
(t) 0485 209023
(e) paddestoel@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice

Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Ochtend: 7.30 tot 13.00 uur
Middag: 13.00 tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij de klantenservice naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.