wij zijn spring.
wie word jij?

Kinderdagverblijf Paddestoel | Gennep

Moderne en toch knusse opvang op een prachtige, nieuwe locatie in de wijk Op de Logte. Bij kinderdagverblijf Paddestoel wordt veel waarde gehecht aan 'bewegen'. Dagelijkse buitenspelen, maar ook yoga en gym komen regelmatig aan bod. Op het nieuwe buitenterrein kan je kind 'natuurlijk buitenspelen': spelen met water, klimmen over de heuveltjes, boomstammen en rotsen of aan de slag in de eigen moestuin. Alles kan! Bijzonder aan deze locatie is het contact met de oudere bewoners van Op de Logte. Zo grenst de tuin aan het terrein van Pantein en gaan de medewerkers regelmatig met de kinderen op bezoek bij de bewoners van het verpleeghuis. 

Bijzonder aan Paddestoel

  • Opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in een mooi, modern gebouw.
  • Een veilige en warme omgeving met een vast team van professionele medewerkers met veel persoonlijke aandacht voor je kind.
  • Een gezellige groepsruimte én een ruimte voor extra activiteiten als gym of om lekker binnen fietsen als het buiten slecht weer is.
  • Ontwikkelingsgerichte activiteiten op basis van het VVE-programma Startblokken.
  • Fijne en uitdagende buitenspeelplaats met veel speelmogelijkheden en spelmateriaal.
  • Onder begeleiding spelen op het aangrenzende verkeersvrije terrein.
  • Regelmatig bezoekjes aan bewoners van verpleeghuis Op de Logte.
  • Ook in het gebouw: consultatiebureau en verloskundigenpraktijk Bergen-Gennep.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan ons peuteraanbod) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Kinderdagverblijf Paddestoel
Kleermakersgroes 3
6591 KG Gennep
(t) 088 2088 330
(e) paddestoel@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Ochtend van 7.30 tot 13.00 uur
Middag van 13.00 tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij de klantenservice naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws