wij zijn spring.
wie word jij?

Kinderdagverblijf Dik Trom | Helmond Brandevoort

Veilige en uitdagende opvang waar je kind zich thuis voelt. Bij Dik Trom hoeft je kind zich geen moment te vervelen. Het kindcentrum biedt volop speelmogelijkheden voor verschillende leeftijden. De ruim opgezette hal binnen is een fijne speelplek voor de kinderen. Buiten heeft Dik Trom een eigen speelplein met een glijbaan, tuimelrek en een grote zandbak. Daarnaast gaan de medewerkers regelmatig met de kinderen op stap. Naast het kinderdagverblijf zijn ook peuterspeelzaal Ot en Sien, de buitenschoolse opvang en basisschool de Vendelier in hetzelfde gebouw gevestigd. Zo kan je kind ook tijdens de basisschooltijd op dezelfde vertrouwde plek blijven. 

Bijzonder aan Dik Trom

  • Opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar met persoonlijke aandacht voor je kind.
  • Een veilige en warme omgeving met een vast team van professionele medewerkers.
  • Een 2+ groep waar peuters spelenderwijs worden voorbereid op het basisonderwijs.
  • Gezellige groepsruimtes en een grote hal voor activiteiten.
  • Fijne en uitdagende buitenspeelplaats met veel speelmogelijkheden.
  • Goede samenwerking met de peuterspeelzaal, bso en de basisschool: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan ons peuteraanbod) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Kinderdagverblijf Dik Trom
Moerdonksvoort 1
5706 HL Helmond
(t) kantoor: 088 2088 560
(t) belhamels: 088 2088 561
(t) binkies: 088 2088 562
(e) diktrom@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 3
(t) 088 2088 303
(e) klantteam3@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Ochtend van 7.30 tot 13.00 uur
Middag van 13.00 tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Culturele week

In de herfstvakantie was het weer culturele week voor de bso’s in Helmond en Deurne. Dit keer met als thema ‘kleur’. Ruim tweehonderd kinderen deden mee aan de speciaal hiervoor georganiseerde workshops: graffiti, fotografie/film, musical/toneel en streetdance. Gezien de enthousiaste reacties zeker voor herhaling vatbaar!

Lees verder

25 jaar kinderopvang Sint Anthonis

In de week van 17 t/m 21 september 2018 viert kindcentrum Leander feest. Het kindcentrum (school en opvang samen) bestaat namelijk 10 jaar en de kinderopvang zelfs 25 jaar. Voor kinderen, medewerkers en ouders zijn er diverse feestelijke activiteiten georganiseerd, waaronder muziekworkshops van de Klankencaravaan. Op 20 september is er een optreden voor ouders, opa’s en oma’s en andere geïnteresseerden. Ouders hebben een uitnodiging ontvangen voor de verschillende festiviteiten.

Lees verder