wij zijn spring.
wie word jij?

Kinderdagverblijf Dikkie Dik | Helmond Warande

Kinderopvang op het terrein van het Elkerliek ziekenhuis, dichtbij het centrum van Helmond. Dikkie Dik in de wijk Warande kenmerkt zich door kleinschaligheid en een huiselijk karakter. Hier voelt je kind zich snel thuis. Samen spelen in de centraal gelegen speelhal, lekker uitleven op het buitenterrein of spelen op de eigen groep: alles kan! Met de allerkleinsten is rekening gehouden door middel van aparte speelruimtes en een babygroep. Ook gaan de medewerkers met de kinderen op stap naar het tegenover gelegen stadspark en het dierenpark.

Bijzonder aan Dikkie Dik

  • Kleinschalige opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar met veel persoonlijke aandacht voor je kind.
  • Een klein team met vertrouwde gezichten en professionele medewerkers.
  • Verschillende groepen: 0 tot 4 jaar, een babygroep en een peutergroep vanaf 1,5 jaar.
  • Een veilige en warme omgeving.
  • Dichtbij het centrum van Helmond.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan ons peuteraanbod) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Kinderdagverblijf Dikkie Dik
Wesselmanlaan 25
5707 HA Helmond
(t) kantoor: 088 2088 603
(t) koekiemonster: 088 2088 604
(t) bert en ernie: 088 2088 605
(t) ieniemienie: 088 2088 606
(e) dikkiedik@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 3
(t) 088 2088 303
(e) klantteam3@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Ochtend van 7.30 tot 13.00 uur
Middag van 13.00 tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Nieuwe directeur-bestuurder

Annet van Zon start per 1 februari 2019 als nieuwe directeur-bestuurder van Spring Kinderopvang. Zij volgt hiermee Anja Hol op die op interim-basis ruim een jaar leiding heeft gegeven aan de organisatie.

Lees verder

Nijntje Beweegdiploma

Onlangs hebben 18 pedagogisch medewerkers van Spring in Blerick de training ‘nijntje Beweegdiploma’ afgerond met een certificaat. Dat betekent dat zij het nijntje Beweegdiploma officieel mogen gaan aanbieden. Het gaat om de peuteraanbod-locaties Zoef, Duimelijntje, Mikadootje, Robinson en Kwibus. Het initiatief komt voort uit een samenwerking met JOGG-Venlo (Jongeren op Gezond Gewicht).

Lees verder