wij zijn spring.
wie word jij?

Kinderdagverblijf Bende | Horst

Kinderopvang in een inspirerende, kleurrijke omgeving in Horst. Bij de Bende is volop ruimte voor fantasiespelletjes, bewegen, samen spelen, samen doen én leren van elkaar. De ruimtes zijn mooi ingericht en hebben verschillende speelhoeken, waarbij ook rekening is gehouden met de allerkleinsten. Voor de peuters is er een aparte peutergroep. De dagopvang is gevestigd in hetzelfde gebouw als de gelijknamige buitenschoolse opvang. Samen vormen zij een kindcentrum voor kinderen van 0 tot 13 jaar!

Bijzonder aan Bende

  • Opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar met persoonlijke aandacht voor je kind. Er is een aparte babygroep voor de allerkleinsten en een aparte peutergroep.
  • Een vast team met vertrouwde gezichten en professionele medewerkers.
  • Een veilige en warme omgeving met innovatieve beweegvloer!
  • Een uitdagende en veilige buitenspeelplaats met moestuin.
  • Gezellige groepsruimtes.
  • Spelen en ontwikkelen aan de hand van de methodes Spring Actief en Startblokken.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan ons peuteraanbod) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Kinderdagverblijf Bende
Gasthuisstraat 56
(ingang tussen Nieuwstraat 63 en 65)
5961 GB Horst
(t) 088 2088 679
(e) kdv.bende@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Ochtend van 7.30 tot 13.00 uur (regulier)
Heb je opvang vanaf 7.00 uur nodig? Dat kan, je neemt dan een half uur 'verlengde opvang' af. Je kunt terecht bij onze klantenservice voor meer informatie.
Middag van 13.00 tot 18.30 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje