Knusse opvang in een groene omgeving bij kinderdagverblijf Landhuis | Meerlo
Istock 871598028 2000
Jouw locatie

Knusse opvang in een groene omgeving bij kinderdagverblijf Landhuis | Meerlo

Kinderdagverblijf in een knusse omgeving met een landelijk karakter. Bij het Landhuis heeft je kind alle ruimte om te spelen en zich te ontwikkelen, binnen én buiten. De kinderopvang ligt op een groene plek aan de rand van het dorp. Van binnen is het Landhuis huiselijk; met allerlei gezellige hoekjes waar altijd wat te beleven is. Hierbij is ook met de allerjongsten rekening gehouden. Het Landhuis is samen met de peuteropvang, bso en basisschool Megelsheim gevestigd onder één dak.

Spring kinderopvang

Bijzonder aan het Landhuis

  • Kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar met persoonlijke aandacht voor je kind. De oudste peuters mogen deelnemen aan een apart programma, ook als ze niet op de peuteropvang zitten.
  • Een vast team met vertrouwde gezichten en professionele medewerkers.
  • Een veilige en warme omgeving: gezellige groepsruimten en een mooi ingerichte, groene buitenruimte.
  • Meerdere groepen en veel mogelijkheden om samen te spelen.
  • Het Landhuis maakt ook gebruik van de andere faciliteiten in het gebouw zoals de gymzaal, de keuken, het leerplein en de ruimtes van de basisschool.
  • Goede samenwerking en gezamenlijke activiteiten met de peuteropvang, de bso en de basisschool: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.
  • Leren en ontwikkelen aan de hand van de methodes Spring Actief en Startblokken.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan onze peuteropvang) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons àltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Kdv Spring Quote Foto Verkleind
“Lekker spelen en ontdekken”

Fijne plek om onze zoon naar toe te brengen en een dag lekker te laten spelen en ontdekken.
Reactie ouders uit continue tevredenheidsmeting VerbeterMeter

Locatiegegevens

Kinderdagverblijf Landhuis
Mgr. Jenneskensstraat 13a
5864 CS Meerlo
(t) 088 2088 353
(e) do.landhuis@spring-kinderopvang.nl

 

Klantenservice

Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
Ochtend: 7.30 tot 13.00 uur
Middag: 13.00 tot 18.30 uur

Vervroegde opvang
Maandag, dinsdag en donderdag vanaf 7.00 uur

Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur op woensdag en vrijdag? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij de klantenservice naar de mogelijkheden.

LRK-register

Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.