wij zijn spring.
wie word jij?

Kinderdagverblijf Leander | Sint Anthonis

Kinderopvang in een moderne omgeving met een groen karakter. Leander in het centrum van Sint Anthonis biedt je kind zowel veiligheid als uitdaging. Op de prettig ingerichte groepsruimtes is rekening gehouden met de verschillende leeftijden en ontwikkelingsgebieden van de kinderen, terwijl de aangrenzende grote speelhal meer (motorische) uitdaging biedt. Op het natuurlijke buitenterrein kan je kind heerlijk spelen, ravotten en kliederen met het waterspel. Leander is samen met de peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang en basisschool Leander gevestigd in MFC Oelbroeck.

Bijzonder aan Leander

  • Opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in een mooi, modern gebouw.
  • Een vast team met vertrouwde gezichten en professionele medewerkers.
  • Een veilige en warme omgeving.
  • Fijn groepsruimtes, grote speelzaal en een natuurlijk buitenterrein.
  • Regelmatig gezamenlijke activiteiten met de peuterspeelzaal.
  • Goede samenwerking met de peuterspeelzaal, bso en de basisschool: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan ons peuteraanbod) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

 

Kinderdagverblijf Leander
De Inloop 6
5845 DC Sint Anthonis
(t) groep 1: 088 2088 361
(t) groep 2: 088 2088 362
(e) kdv.leander@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Ochtend van 7.30 tot 13.00 uur
Middag van 13.00 tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij de klantenservice naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws