Kom je meedoen bij kinderdagverblijf Baloe | Tegelen
Istock 871598028 2000
Jouw locatie

Kom je meedoen bij kinderdagverblijf Baloe | Tegelen

Kinderdagverblijf in een sfeervolle omgeving. Bij Baloe hoeft je kind zich niet te vervelen! Spelen op de groep, in de speelhal en het atelier of koken in de keuken. Voor de allerkleinsten is er een fijne babyhoek. Buiten kan naar hartenlust geravot worden in de grote, bijzonder mooi aangelegde tuin. Baloe is samen met de peuteropvang, bso, basisschool Passe Partout, jeugdgezondheidszorg/consultatiebureau en logopedie gevestigd in MFC Passe Partout.

Spring kinderopvang

Bijzonder aan Baloe

  • Kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar met persoonlijke aandacht voor je kind.
  • Een vast team met vertrouwde gezichten en professionele medewerkers.
  • Een veilige en warme omgeving.
  • Atelier, keuken, speelhal en een mooi aangelegde buitenspeelplaats.
  • Goede samenwerking met de peuteropvang, bso en de basisschool: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.
  • Bekijk ook: MFC Passe Partout, samen verder bouwen.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan onze peuteropvang) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons àltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Kdv Spring Quote Foto Verkleind
“De perfecte locatie met lieve medewerkers”

Voor ons en onze zoon de perfecte locatie met lieve pedagogisch medewerksters die er alles aan doen om hem een mooie dag te geven op locatie Baloe.
Reactie ouders uit continue tevredenheidsmeting VerbeterMeter

Locatiegegevens

Kinderdagverblijf Baloe
Van Wevelickhovenstraat 7a
5931 KS Tegelen
(t) groep 1: 088 2088 341
(t) groep 2: 088 2088 342
(e) do.baloe@spring-kinderopvang.nl

 

Klantenservice

Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
Ochtend: 7.30 tot 13.00 uur
Middag: 13.00 tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij de klantenservice naar de mogelijkheden.

LRK-register

Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.