wij zijn spring.
wie word jij?

Kinderdagverblijf Tovertuin | Venray

Eigentijdse kinderopvang met een groen karakter, gevestigd in Medisch Centrum Buitenlust. Bij Tovertuin heeft je kind alle ruimte om te spelen en te ontwikkelen, binnen en buiten. In de lichte groepsruimtes zijn verschillende speelhoeken, waarbij ook met de allerkleinsten rekening is gehouden. Voor ieder wat wils. De extra speelruimte biedt rust, waar je kind even apart van de groep kan spelen of knutselen. De ruime, groen tuin is ingericht volgens het concept 'natuurlijk buitenspelen' met allerlei elementen die de fantasie en het spel van je kind stimuleren. Naast het kinderdagverblijf is ook de buitenschoolse opvang in dit gebouw gevestigd.

Bijzonder aan Tovertuin

  • Opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in een mooi, eigentijds gebouw.
  • Een vast team met vertrouwde gezichten en professionele medewerkers.
  • Een veilige en warme omgeving.
  • Meerdere groepen en veel mogelijkheden om samen te spelen.
  • Fijne en uitdagende buitenspeelplaats met veel speelmogelijkheden en spelmateriaal.
  • Combinatiegroep voor kinderen vanaf 3 jaar én kleuters die al naar de bso gaan; de peuters leren van de kleuters en de kleuters kunnen nog even in een veilige en vertrouwde omgeving blijven.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan ons peuteraanbod) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Kinderdagverblijf Tovertuin
Buitenlust 13
5803 AZ Venray
(t) groep 1: 088 2088 448
(t) groep 2: 088 2088 449
(t) peutergroep: 088 2088 450
(e) tovertuin@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 1
(t) 088 2088 301
(e) klantteam1@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Ochtend van 7.30 tot 13.00 uur
Middag van 13.00 tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

Lrk-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Feestelijke opening de Groene wereld

Vrijdag 9 november was het feest bij (voormalig) kinderdagverblijf de Circustent en buitenschoolse opvang de Boomhut van Spring Kinderopvang. In het bijzijn van kinderen, ouders, medewerkers en overige genodigden werd de naam onthuld en de opening gevierd van het nieuwe kindcentrum voor kinderen van 0 tot 13 jaar: kindcentrum de Groene wereld.

Lees verder

Nijntje Beweegdiploma

Onlangs hebben 18 pedagogisch medewerkers van Spring in Blerick de training ‘nijntje Beweegdiploma’ afgerond met een certificaat. Dat betekent dat zij het nijntje Beweegdiploma officieel mogen gaan aanbieden. Het gaat om de peuteraanbod-locaties Zoef, Duimelijntje, Mikadootje, Robinson en Kwibus. Het initiatief komt voort uit een samenwerking met JOGG-Venlo (Jongeren op Gezond Gewicht).

Lees verder