wij zijn spring.
wie word jij?

Kinderdagverblijf Tovertuin | Venray

Eigentijdse kinderopvang met een groen karakter, gevestigd in Medisch Centrum Buitenlust. Bij Tovertuin heeft je kind alle ruimte om te spelen en te ontwikkelen, binnen en buiten. In de lichte groepsruimtes zijn verschillende speelhoeken, waarbij ook met de allerkleinsten rekening is gehouden. Voor ieder wat wils. De extra speelruimte biedt rust, waar je kind even apart van de groep kan spelen of knutselen. De ruime, groen tuin is ingericht volgens het concept 'natuurlijk buitenspelen' met allerlei elementen die de fantasie en het spel van je kind stimuleren. 

Bijzonder aan Tovertuin

  • Opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in een mooi, eigentijds gebouw.
  • Een vast team met vertrouwde gezichten en professionele medewerkers.
  • Een veilige en warme omgeving.
  • Fijne en uitdagende buitenspeelplaats met veel speelmogelijkheden en spelmateriaal.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan ons peuteraanbod) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Kinderdagverblijf Tovertuin
Buitenlust 13
5803 AZ Venray
(t) 088 2088 449
(e) tovertuin@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Ochtend van 7.30 tot 13.00 uur
Middag van 13.00 tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij de klantenservice naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws