Voel je thuis bij kinderdagverblijf Vuurtoren | Vierlingsbeek
Istock 871598028 2000
Jouw locatie

Voel je thuis bij kinderdagverblijf Vuurtoren | Vierlingsbeek

Kinderdagverblijf in een gezellige omgeving, centraal gelegen in Vierlingsbeek. Bij de Vuurtoren voelt je kind zich prettig en vertrouwd in de lichte, open ruimte. Verschillende speelhoeken bieden voor ieder wat wils: rust voor baby's en meer uitdaging voor peuters. Buiten zijn twee grote speelplaatsen met ruime zandbakken, speelhuisjes, picknicktafels en veel speelmateriaal zoals traptractors, driewielers en fietsjes. Een heerlijke plek. De medewerkers gaan dan ook elke dag naar buiten met de kinderen. Daarnaast maken ze regelmatig een uitstapje met de bolderwagen. Het kinderdagverblijf ligt naast gemeenschapshuis Joffershof. Op 100 meter afstand ligt basisschool Laurentiushof, waarin de peuteropvang en bso gevestigd zijn.

Spring kinderopvang

Bijzonder aan de Vuurtoren

  • Kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar met persoonlijke aandacht voor je kind. We beschikken over een aparte babygroep.
  • Een vast team met vertrouwde gezichten en professionele medewerkers.
  • Een veilige en warme omgeving
  • Gezellige groepsruimte en een fijne en uitdagende buitenspeelplaats met veel speelmogelijkheden en spelmateriaal.
  • Spelen en ontwikkelen volgens het VVE-programma Uk en Puk.
  • Goede samenwerking met de peuteropvang, bso en de basisschool: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan onze peuteropvang) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons àltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Kdv Spring Quote Foto Verkleind
“Met een grote lach halen we haar weer op”

Fijne en gezellige sfeer, lieve en leuke medewerkers die hart hebben voor het vak. Onze dochter heeft vaak moeite met afscheid nemen maar met een grote lach komen wij haar weer ophalen.
Reactie ouders uit continue tevredenheidsmeting VerbeterMeter

Locatiegegevens

Kinderdagverblijf
Vuurtoren

Pastoor Jansenstraat 23
5821 AZ Vierlingsbeek
(t) visjes: 088 2088 376
(t) zeehondjes: 088 2088 377
(t) schildpadjes:
     088 2088 379
(e) do.vuurtoren@spring-kinderopvang.nl

 

Klantenservice

Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
Ochtend: 7.30 tot 13.00 uur
Middag: 13.00 tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij de klantenservice naar de mogelijkheden.

LRK-register

Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.