wij zijn spring.
wie word jij?

Kinderdagverblijf Vuurtoren | Vierlingsbeek

Kinderopvang in een gezellige omgeving, centraal gelegen in Vierlingsbeek. Bij de Vuurtoren voelt je kind zich prettig en vertrouwd in de lichte, open ruimte. Verschillende speelhoeken bieden voor ieder wat wils: rust voor baby's en meer uitdaging voor peuters. Buiten zijn twee grote speelplaatsen met ruime zandbakken, speelhuisjes, picknicktafels en veel speelmateriaal zoals traptractors, driewielers en fietsjes. Een heerlijke plek. De medewerkers gaan dan ook elke dag naar buiten met de kinderen. Daarnaast maken ze regelmatig een uitstapje met de bolderwagen. Het kinderdagverblijf ligt naast Gemeenschapshuis Joffershof. Op 100 meter afstand ligt basisschool Laurentiushof, waarin de peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang gevestigd zijn.

Bijzonder aan de Vuurtoren

  • Opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar met persoonlijke aandacht voor je kind. We beschikken over een aparte babygroep.
  • Een vast team met vertrouwde gezichten en professionele medewerkers.
  • Een veilige en warme omgeving
  • Gezellige groepsruimte en een fijne en uitdagende buitenspeelplaats met veel speelmogelijkheden en spelmateriaal.
  • Spelen en ontwikkelen volgens het VVE-programma Uk en Puk.
  • Goede samenwerking met de peuterspeelzaal, bso en de basisschool: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan ons peuteraanbod) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Kinderdagverblijf Vuurtoren
Pastoor Jansenstraat 23
5821 AZ Vierlingsbeek
(t) 088 2088 376
(e) vuurtoren@spring-kinderopvang.nl

Klantenservice
Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Ochtend van 7.30 tot 13.00 uur
Middag van 13.00 tot 18.30 uur

Behoefte aan opvang vanaf 7.00 uur? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij de klantenservice naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws