wij zijn spring.
wie word jij?

Kinderdagverblijf De Sprong | Wanroij

Kinderopvang in een veilige, warme omgeving. Bij De Sprong krijgt je kind alle ruimte om te spelen en te ontwikkelen, binnen en buiten. Door gevarieerd spelmateriaal wordt je kind uitgedaagd en gestimuleerd in de ontwikkeling. Voor de allerkleinsten zijn er rustige speelhoeken. Peuters die al iets meer uitdaging nodig hebben, mogen naar de speciale peutergroep. Op de buitenspeelplaats kan je kind naar hartenlust ravotten. Het kinderdagverblijf is samen met de peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang en basisschool De Sprong gevestigd in een kindcentrum.

Bijzonder aan De Sprong

  • Opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar met persoonlijke aandacht voor je kind.
  • Een vast team met professionele medewerkers.
  • Een veilige en warme omgeving.
  • Een 2+ groep en een 3+ groep om peuters goed voor te bereiden op de basisschool.
  • Gevarieerd en uitdagend spelmateriaal.
  • Goede samenwerking met de peuterspeelzaal, bso en de basisschool: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.
  • Activiteiten worden aangeboden vanuit de methodes Spring Actief en Uk en Puk.

Opvang op maat

Iedere leeftijd vraagt om een andere benadering. Onze opvang past zich hier op aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten rust en een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op het ritme van je baby. Wordt je kind al wat groter, dan gaat het meer uitdaging zoeken en bieden wij met speciale activiteiten (gelijk aan ons peuteraanbod) een goede voorbereiding op de basisschool. Spelen en ontwikkelen gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode.

Kinderdagverblijf De Sprong
Lindenplein 19
5446 AV Wanroij
(t) 088 2088 500
(e) kdv.desprong@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 2
(t) 088 2088 302
(e) klantteam2@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Maandag t/m donderdag
Ochtend van 7.30 tot 13.00 uur
Middag van 13.00 tot 18.30 uur

Verlengde opvang
Dinsdag en donderdag vanaf 7.00 uur

Behoefte aan opvang op vrijdag of vanaf 7.00 uur op de andere dagen? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

Lrk-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Nieuwe directeur-bestuurder

Annet van Zon start per 1 februari 2019 als nieuwe directeur-bestuurder van Spring Kinderopvang. Zij volgt hiermee Anja Hol op die op interim-basis ruim een jaar leiding heeft gegeven aan de organisatie.

Lees verder

Nijntje Beweegdiploma

Onlangs hebben 18 pedagogisch medewerkers van Spring in Blerick de training ‘nijntje Beweegdiploma’ afgerond met een certificaat. Dat betekent dat zij het nijntje Beweegdiploma officieel mogen gaan aanbieden. Het gaat om de peuteraanbod-locaties Zoef, Duimelijntje, Mikadootje, Robinson en Kwibus. Het initiatief komt voort uit een samenwerking met JOGG-Venlo (Jongeren op Gezond Gewicht).

Lees verder