Istock 1056360032 2000
Jouw opvang

Spring voor peuters is top!

Door spel ontdekt je peuter steeds meer de wereld om zich heen. Spelen is dan ook niet alleen ontzettend leuk, maar met de juiste begeleiding nog zo veel meer. Ons peuteraanbod en speciale Spring Actief programma zijn hierop ingericht. Zo leert je kind spelenderwijs allemaal belangrijke vaardigheden. Ook de ontwikkeling van de grove en fijne motoriek komt zo elke dag vanzelf aan de orde.

Alle locaties voor peuteraanbod bieden:
  • superleuke activiteiten voor kinderen van 2-4 jaar
  • altijd een veilige en vertrouwde omgeving
  • veel positieve aandacht voor je kind
  • spelenderwijs ontwikkelen onder deskundige begeleiding
  • extra ondersteuning bij de ontwikkeling met VVE en Spring Actief
  • goede voorbereiding op de basisschool
Voor- en vroegschoolse educatie (VVE)

Door spelen leert je kind. Peuters zijn van nature nieuwsgierig en willen de wereld om zich heen ontdekken. Ons speciale Spring Actief programma en VVE-programma's zijn hierop ingericht. Zo volgen wij de ontwikkeling van je kind wordt je peuter spelenderwijs voorbereid op de basisschool.

VVE-indicatie
Heeft de de ontwikkeling van je kindje extra aandacht nodig, dan kun je een VVE-indicatie krijgen. In dit geval mag je kindje vaker naar het peuteraanbod komen en worden de extra uren die nodig zijn door de gemeente vergoed.

Mogelijkheden en maatwerk

Naast ons peuteraanbod kun je bij ons kiezen voor dagopvang of gastouderopvang. Ook bieden wij maatwerk, zoals flexibele dagopvang, opvang om-de-week en extra opvang. Wil je meer weten over het peuteraanbod of onze verdere mogelijkheden? Onze klantenservice kijkt graag samen met je welke mogelijkheid het beste bij je kindje en jouw situatie past.

Meer weten?

Wil je meer weten over één van onze locaties? Op de locatiepagina vind je de openingstijden en de contactgegevens. En als je liever zelf een kijkje wil komen nemen, dan ben je van harte welkom voor een rondleiding.

Elke locatie is op zijn manier bijzonder

Spring heeft veel verschillende locaties in Oost-Brabant en Noord-Limburg.

Onze locaties
Onze locaties