wij zijn spring.
wie word jij?

Peuterspeelzaal Ot en Sien | Helmond Brandevoort

Uitdagend peuteraanbod in de Helmondse wijk Brandevoort. Bij peuterspeelzaal Ot en Sien kan je kind naar hartenlust spelen met leeftijdsgenootjes uit de buurt en leert het belangrijke vaardigheden die goed van pas komen op de basisschool. Binnen is Ot en Sien gezellig en is er volop spelmateriaal. De inrichting wordt ook steeds aangepast aan het actuele thema. Buiten kunnen de peuters heerlijk rennen, fietsen en ravotten. Ook een glijbaan, tuimelrek en zandbak ontbreken niet. Bij goed weer gaan de medewerkers en de kinderen op stap met de bolderkar of bakfiets. Kortom, je peuter hoeft zich geen moment te vervelen bij ons! Ot en Sien is samen met het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang onderdeel van kindcentrum Dik Trom en ligt bij basisschool De Vendelier.

Bijzonder aan Ot en Sien

  • Peuteraanbod voor kinderen van 2 tot 4 jaar met persoonlijke aandacht voor je kind.
  • Spelenderwijs voorbereiden op de basisschool.
  • Een veilige en warme omgeving die je kind uitnodigt om te spelen én te leren.
  • Gezellige groepsruimte met verschillende speelhoeken en een ruim opgezette hal voor extra activiteiten.
  • Afgesloten, uitdagende buitenspeelplaats met veel speelmogelijkheden en spelmateriaal.
  • Leren en ontwikkelen aan de hand van het VVE-programma Startblokken.
  • Goede samenwerking met het kinderdagverblijf, de bso en de basisschool: opvang en onderwijs in één vertrouwde omgeving.

Goede voorbereiding op de basisschool

Op onze locaties voor peuteraanbod kan je kind spelen met leeftijdsgenootjes uit de buurt en leert je kind belangrijke vaardigheden die de overgang naar de basisschool gemakkelijker maken. Dit gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode. De activiteiten passen bij de interesses van je kind en bieden de uitdaging die je peuter nodig heeft om de wereld om zich heen te ontdekken.

Peuterspeelzaal Ot en Sien
Moerdonksvoort 1
5706 HL Helmond
(t) kantoor: 088 2088 560
(t) groep: 088 2088 566
(e) psz.otensien@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 3
(t) 088 2088 303
(e) klantteam3@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Openingstijden
gecombineerde dagdelen:
maandagochtend en donderdagochtend
dinsdagochtend en vrijdagochtend

Ochtend van 8.45 tot 11.45 uur

Vakanties en sluitingsdagen
Zomervakantie: 9-7-2018 t/m 17-8-2018

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

25 jaar kinderopvang Sint Anthonis

In de week van 17 t/m 21 september 2018 viert kindcentrum Leander feest. Het kindcentrum (school en opvang samen) bestaat namelijk 10 jaar en de kinderopvang zelfs 25 jaar. Voor kinderen, medewerkers en ouders zijn er diverse feestelijke activiteiten georganiseerd, waaronder muziekworkshops van de Klankencaravaan. Op 20 september is er een optreden voor ouders, opa’s en oma’s en andere geïnteresseerden. Ouders hebben een uitnodiging ontvangen voor de verschillende festiviteiten.

Lees verder