Voel je thuis bij peuteropvang Zoef | Blerick
Istock 1056360032 2000
Jouw locatie

Voel je thuis bij peuteropvang Zoef | Blerick

Peuteropvang in een knusse omgeving met een huiselijk karakter. Bij peuteropvang Zoef voelt je kind zich thuis en kan het heerlijk spelen met leeftijdsgenootjes uit de buurt. Binnen is de locatie licht en gezellig ingericht met verschillende speelhoeken. Maar ook buiten kan je kind op de overzichtelijke, afgeschermde speelplaats lekker spelen. En regent het? Dan kunnen we terecht in de speelzaal! De peuteropvang is in hetzelfde gebouw gevestigd als de dagopvang, bso Zoef, bso Zoef 2.0 en ligt op steenworp afstand van Boulevard Hazenkamp waarin o.a. basisscholen De Regenboog en De Schans zijn gevestigd.

Wij zijn er voor alle kinderen. Om iedereen mee te laten doen, bekijken wij momenteel de mogelijkheid voor peuteropvang in de ochtend gecombineerd met een middag. 

Spring kinderopvang

Bijzonder aan Zoef

  • Kleinschalige peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar.
  • Veel persoonlijke aandacht voor je kind.
  • Spelenderwijs voorbereiden op de basisschool: leren en ontwikkelen aan de hand van het VVE-programma Uk & Puk.
  • Gezellige groepsruimte met verschillende speelhoeken.
  • Afgeschermde buitenspeelplaats.
  • Goede samenwerking met de dagopvang en de bso: opvang en onderwijs in één vertrouwde omgeving. Ook is Kentalis in hetzelfde gebouw te vinden.
  • Bso Zoef 2.0 en de basisscholen op steenworp afstand.
  • Aanbieder van het Nijntje Beweegdiploma. Bekijk hier het informatiefilmpje en/of een filmpje gemaakt tijdens zo'n beweegles in Blerick:

Goede voorbereiding op de basisschool

Op onze locaties voor peuteropvang kan je kind spelen met leeftijdsgenootjes uit de buurt en leert je kind belangrijke vaardigheden die de overgang naar de basisschool gemakkelijker maken. Dit gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode. De activiteiten passen bij de interesses van je kind en bieden de uitdaging die je peuter nodig heeft om de wereld om zich heen te ontdekken.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Peuteraanbod Foto Verkleind
“Spelen, veiligheid en ontwikkelen”

Mijn dochter heeft leuke tijd gehad bij Zoef. Een plek waar ze graag heen ging om te spelen, een veilig gevoel te hebben en zich te ontwikkelen.
Reactie ouders uit continue tevredenheidsmeting VerbeterMeter

Locatiegegevens

Peuteropvang Zoef
Albert Verweystraat 2
5921 AZ Blerick
(t) 088 2088 628
(e) po.zoef@spring-kinderopvang.nl 

Klantenservice

Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
Ochtend: 8.30 tot 12.30 uur

Maandag t/m donderdag
Middag: 13.00 tot 17.00 uur

LRK-register

Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.