Diensten en tarieven kdv en bso 2023
Istock 980387248 2000
Uitgelicht

Diensten en tarieven kdv en bso 2023

Informatie over onze diensten en tarieven in de dagopvang en buitenschoolse opvang voor 2023.

Beste ouders,

Samen met de oudercommissies en een klantpanel hebben we ons dienstenaanbod voor dagopvang en buitenschoolse opvang geëvalueerd. Omdat we dit jaar vooral positieve reacties hebben ontvangen op onze verschillende opvangvormen is het aanbod voor 2023 bijna niet gewijzigd. Met dit bericht informeren we jullie graag.

We behouden onze stevige basis
De basis wordt nog steeds gevormd door onze 52-weken opvang, waarvoor bijna 95% van alle ouders kiezen. En natuurlijk blijven ook de 40-weken opvang, de vakantie-opvang, de extra opvang, de om-de-week-opvang en de flexibele dagopvang voor wisselende dagen gehandhaafd. Ook het huidige ruilbeleid wordt volgend jaar ongewijzigd doorgezet, want deze voldoet in de meeste situaties.

Stijging tarieven wegens hoge inflatie
Omdat we goede, gezonde en veilige kinderopvang willen leveren, blijven we investeren in kwaliteit. Om dat ook volgend jaar te kunnen doen moeten we vanwege de fors gestegen kosten – onder andere van energie, leveranciers en loon – onze bruto tarieven voor 2023 met 8% verhogen. Gelukkig wordt ook de kinderopvangtoeslag vanuit de overheid met 5,6% verhoogd en worden de inkomensschalen iets gunstiger. We realiseren ons dat deze verhoging van onze tarieven een stevige impact kan hebben. Wat de tariefswijziging voor jullie netto maandbedrag betekent, verschilt per situatie en per gezin. Met de rekenhulp op onze website maak je eenvoudig een berekening van je kosten voor volgend jaar.

Investeren in kwaliteit voor uw kinderen
Intussen blijven we werken aan de best mogelijke opvang voor jullie kinderen. Afgelopen jaar zijn er bijvoorbeeld weer beweegvloeren bijgekomen. We hebben geïnvesteerd in de inrichting van locaties en de speelruimtes buiten en blijven dat ook komend jaar doen. Er zijn nieuwe trainingen ontwikkeld voor onze professionals, omdat we een interessante werkgever voor nieuwe medewerkers willen blijven. In 2023 blijven we inzetten op behoud van ons personeel, om zo te zorgen voor stabiliteit op de groepen voor kinderen en ouders.

Bekijk hier de brochure over ons dienstenaanbod voor 2023.

Meer informatie?
In de brochure staat ons productaanbod voor 2023 op hoofdlijnen beschreven. Via de brochure vind je ook de links naar onze website met daarop onze leveringsvoorwaarden, de tariefbladen per opvangvorm en de rekenhulp. Kom je er niet uit om te bepalen wat volgend jaar voor jou de best passende kinderopvang is? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag!