Het nieuwe bestuur van Spring kinderopvang!
Istock 980387248 2000
Uitgelicht

Het nieuwe bestuur van Spring kinderopvang!

De voorzitter van de Raad van Toezicht, Peter de Laat, stelt graag het nieuwe bestuur van Spring aan je voor! Vanaf 1 maart 2024 is Lone Linssen in dienst getreden en zal zij samen met Mark Udink (voorheen Directeur Mensen & Middelen bij Spring) het stokje van Annet van Zon overnemen. Dat betekent dat Spring twee bestuursleden krijgt. Op bestuurlijk niveau gaan Mark en Lone de huidige koers van Spring voortzetten.

Annet van Zon gaat genieten van haar welverdiende pensioen en heeft een fantastische prestatie geleverd voor de gehele ontwikkeling van Spring kinderopvang. Met de nodige uitdagingen die zij op haar ‘bordje’ kreeg, neemt zij nu met een voldaan en trots gevoel afscheid van Spring.

Meer over Mark Udink

Mark is vader van vier kinderen, getrouwd en woont in de Betuwe in Arnhem. Hij is een bekend gezicht binnen Spring, werkt er 5 jaar met veel plezier en kent de organisatie goed. Hij is in deze periode bij Spring, als lid van het directieteam verantwoordelijk geweest voor de (financiële) bedrijfsvoering en heeft meegebouwd aan waar Spring nu staat. Mark beschikt over een rijke carrière vanuit diverse branches met een focus op maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Hij is ervan overtuigd dat kinderopvang onmisbaar is bij het bieden van een goede start aan kinderen. Vanuit een verdere professionalisering van de organisatie, in verbinding met het primair onderwijs en andere maatschappelijke partners wil Mark samenwerken aan het vergroten van de kansen van kinderen. Hij heeft enorm veel zin om Spring te laten groeien en te leiden naar een bloeiende duurzame toekomst. Verder is hij een echte sportfanaat en dit sluit goed aan op dit speerpunt van Spring; ’voeding, groen en bewegen’.

Wie is Lone Linssen?

Lone is moeder van drie kinderen, getrouwd en woont in Zuid-Limburg. Ze heeft een grote carrière achter de rug in de jeugdhulp en gehandicaptenzorg. Lone is vanuit een inhoudelijke rol doorgegroeid naar een directiefunctie, die zij de laatste 6 jaar met veel plezier vervuld heeft. Ze heeft heel veel zin om deze stap te zetten en is vanaf 1 maart met veel enthousiasme aan de slag gegaan.

Lone wordt gedreven door het belang van kinderen en medewerkers centraal te zetten, het aansturen van veranderprocessen en houdt van verbinden. De afgelopen jaren heeft zij veel gedaan in de transformatie van de jeugdzorg en aanbestedingen binnen de gemeente. Zij ziet er naar uit om de organisatie goed te leren kennen en hoopt jullie snel te kunnen ontmoeten.

Voor Spring is dit een mooie stap vooruit, de nieuwe bestuursleden hebben er onwijs veel zin in!