Kinderopvang Puk draagt locaties over aan Spring
Istock 980387248 2000
Uitgelicht

Kinderopvang Puk draagt locaties over aan Spring

Per 1 december draagt Kinderopvang Puk in Deurne haar locaties aan Spring kinderopvang over. De locaties blijven gewoon open. Alle contracten met ouders worden door Spring overgenomen en ook alle medewerkers die nu bij Puk werken komen in dienst bij Spring. Dit betekent dus dat de opvang door blijft gaan mét dezelfde vertrouwde gezichten als altijd.

Nadenken over persoonlijke toekomst

Bestuurder Cindy Gruijters van Kinderopvang Puk geeft aan dat zij vanaf de start van haar bedrijf met ontzettend veel plezier heeft kunnen bouwen aan Puk en altijd veel voldoening heeft gehaald uit de contacten met alle kinderen, ouders en collega’s. “Desondanks ben ik na gaan denken over mijn persoonlijke toekomst en zo tot dit besluit gekomen. Daarom heb ik gezocht naar een partner waaraan ik de opvang met een gerust hart over kan dragen. Die heb ik gevonden in Spring kinderopvang.”

Dezelfde visie

Spring is een bekende in het Deurnese. Cindy geeft aan dat het een professionele, maatschappelijke organisatie is die dezelfde visie op opvang heeft als Kinderopvang Puk: “De organisatie heeft hart voor de kinderen, ouders én voor medewerkers waarbij 'samen’ en jezelf ontwikkelen centraal staan.” Bestuurder van Spring Annet van Zon is blij met de uitbreiding. “Cindy heeft veel opgebouwd in Deurne en ik vind het een eer dat zij dit aan ons over wil dragen.”