Maak een blijvende herinnering van je foto’s uit de ouderapp!
Istock 980387248 2000
Uitgelicht

Maak een blijvende herinnering van je foto’s uit de ouderapp!

Je kind maakt van alles mee op onze kinderopvang. De foto's die de pedagogisch professionals via de ouderapp met jou delen kun je vanaf nu liken in de app en daarna bewaren in een prachtig fotoboek samengesteld door Van Madelief, zodat de herinneringen bewaard blijven.

Leuk voor nu om samen door te bladeren, maar ook leuk voor later als ze groot zijn!

Wat kost het?

Voor een hardcover A4 fotoboek van 24 pagina’s betaal je €27,95. Je kan je fotoboek nog aanvullen met extra pagina’s en foto’s. Per pagina komt er €0,50 bij.

Hoe werkt het?

Bekijk de video hiernaast of lees in de stappen hieronder hoe het werkt.

  1. Ga naar de ouderapp en selecteer je favoriete foto’s met een hartje. Dan weet je zeker dat deze in jouw fotoboek staan.
  2. Kies van welk kind en welke periode je een fotoboek wilt maken. Van Madelief stelt vervolgens jouw persoonlijke fotoboek samen.
  3. Log in op een iPad of laptop op vanmadelief.nl en bewerk je fotoboek door foto’s toe te voegen en aan te passen. Je kan ook een andere achtergrond kiezen.
  4. Zodra je je fotoboek hebt besteld, wordt deze binnen 5 dagen bij je thuis afgeleverd.

 

 

 

Alle bovenstaande informatie is terug te vinden op onze website. Kijk op onze pagina over de ouderapp en bij onze veelgestelde vragen onder het kopje 'Ouderapp' bij de vraag 'hoe sla ik foto's uit de ouderapp op?'.

Extra uitleg nodig?

Voor extra uitleg of vragen over de koppeling van de ouderapp met Van Madelief kan je mailen naar info@vanmadelief.nl.