Nieuwe naam van kindcentrum Overloon is ’t Loont
Istock 980387248 2000
Uitgelicht

Nieuwe naam van kindcentrum Overloon is ’t Loont

Afgelopen vrijdag (24 november) is het nieuwe kindcentrum in Overloon officieel geopend. Ook werd de nieuwe naam onthuld: kindcentrum 't Loont!

Afgelopen vrijdag (24 november) is het nieuwe kindcentrum aan de Theobaldusweg in Overloon onder toeziend oog van kinderen, ouders en medewerkers officieel geopend. Ook werd de nieuwe naam van het kindcentrum onthuld. Na een uitgebreide inzendingenronde, waarin iedereen mocht meedenken, is de naam ’t Loont gekozen als identiteit voor het kindcentrum. De onthulling vond plaats tijdens de officiële opening, waarbij kinderen van onze dagopvang, de leerlingen van de Jozefschool, hun ouders/verzorgers, medewerkers en andere betrokkenen aanwezig waren.

Hoewel het nieuwe kindcentrum al in gebruik is genomen, werd het vrijdag officieel geopend. Na het officiële programma konden alle aanwezigen genieten van koffie, thee en limonade met iets lekkers, terwijl er voor de kinderen een speurtocht was georganiseerd, waar ouders ook aan konden deelnemen. Natuurlijk konden ze ook de school bezichtigen!

De onthulling van het nieuwe logo en de naam werd gedaan door het oudste kind van onze dagopvang en de oudste leerling van de Josefschool, samen met directeur Henny Cremers van SKOV en onze regiodirecteur Medea van der Putten. De officiële opening werd bijgewoond door wethouder Joost Hendriks van de gemeente Land van Cuijk, Anke Elegaart, voorzitter van de medezeggenschapsraad van de Josefschool, en Lizet Loonen, bestuurslid van de lokale oudercommissie.

Foto: Albert Hendriks