Spring draagt gastouderopvang over aan ViaViela
Istock 980387248 2000
Uitgelicht

Spring draagt gastouderopvang over aan ViaViela

We dragen dit onderdeel over aan een organisatie die zich puur focust op gastouderopvang en die onze ouders en gastouders de volledige ondersteuning kan bieden.

Spring kinderopvang stopt per 1 juni 2022 met het bieden van gastouderopvang. We dragen dit onderdeel over aan een organisatie die zich puur focust op gastouderopvang en die onze ouders en gastouders de volledige ondersteuning kan bieden die nodig is: Gastouderbureau ViaViela. 

Het volste vertrouwen
ViaViela is het grootste gastouderbureau van Nederland en specialist op het gebied van gastouderopvang. De organisatie heeft nauwe contacten met het ministerie en branchepartijen en is altijd goed geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen; de kwaliteit staat altijd voorop. ViaViela heeft gastouders naar de toekomst toe veel te bieden, zowel in financiële betrouwbaarheid als in scholing en ondersteuning.  

Met het volste vertrouwen dragen wij de gastouderopvang aan hen over. ViaViela is een leuke en professionele partij waarmee Spring ook voor de toekomst de samenwerking op zal zoeken.  

Bekijk voor meer informatie de website van ViaViela.

Op 23 februari werd de overname officieel vastgelegd door directeur Hubèr Agterberg van ViaViela en onze directeur-bestuurder Annet van Zon.