De Springdagen 2022 komen eraan!
Istock 980387248 2000
Uitgelicht

De Springdagen 2022 komen eraan!

Na twee jaar corona mag het weer: de Springdagen komen eraan! De eerste week van de zomervakantie (25 juli t/m 29 juli 2022) staat volledig in het teken van superleuke activiteiten voor al onze bso kinderen uit de gemeente Venlo.

Denk aan: sportieve, creatieve, muzikale en ontspannen activiteiten. Het belooft een hele toffe week te worden! De Springdagen worden georganiseerd bij Sportpark Vrijenbroek te Venlo en is voor alle kinderen die bij ons naar de (vakantie) bso gaan in Venlo. Dit zijn kinderen verdeeld over 12 bso opvanglocaties van Spring. 

Waarom zijn de Springdagen? 

Bij Spring vinden we het belangrijk dat kinderen voldoende in beweging zijn, uitgedaagd worden in hun ontwikkeling en samen sociale ervaringen opdoen. Hier is op de ‘gewone’ bso al veel aandacht voor. Tijdens de Springdagen kunnen we nog eens extra uitpakken en hier nog meer aandacht aan besteden. De Springdagen zijn hier dus het ultieme voorbeeld van. De kinderen gaan tijdens de Springdagen een hoop plezier met elkaar beleven.    

Programma en activiteiten 

Het programma zal elke dag anders zijn. Denk aan activiteiten zoals sumo worstelen, kookworkshops, muziek- en dansworkshops van De Klankenkaravaan, stormbanen, kunstworkshops door het Kunstcentrum en heel veel sport- en spelactiviteiten.   

Tijdens deze dagen wordt er gezorgd voor leuke verkoelende activiteiten en voldoende beschutting voor de kinderen, want het belooft een mooie zonnige week te worden! Wij wensen alle medewerkers en kinderen die meedoen aan de Springdagen enorm veel plezier met elkaar. We hebben er heel veel zin in en we gaan er een superleuke week van maken.  

Let op: Het sportterrein is op deze dagen alleen geopend voor kinderen en medewerkers van onze opvang.