De Springdagen 2024 staan weer voor de deur in Venlo!
Istock 980387248 2000
Uitgelicht

De Springdagen 2024 staan weer voor de deur in Venlo!

Van 8 tot en met 11 juli (let op: 4 dagen) veranderen we de 1e week van de zomervakantie in een knallend feestje voor al onze bso-kinderen in Venlo. We zijn momenteel druk in de weer met de voorbereidingen, en geloof ons, het wordt weer een superleuke feestweek!

Denk aan sportieve, creatieve, muzikale, ontspannende activiteiten én vooral veel FUN. Onderwerpen als; natuur, taal, duurzaamheid, respect, wetenschap, innovatie, sport & spel, muziek en cultuur, spelen dit jaar weer een grote rol tijdens de Springdagen.

Waarom zijn de Springdagen?
Bij Spring vinden we het belangrijk dat kinderen voldoende in beweging zijn, uitgedaagd worden in hun ontwikkeling en samen sociale ervaringen opdoen. Hier is op de ‘gewone’ bso al veel aandacht voor. Tijdens de Springdagen kunnen we nog eens extra uitpakken en hier nog meer aandacht aan besteden. De Springdagen zijn hier dus het ultieme voorbeeld van. De kinderen gaan tijdens de Springdagen een hoop plezier met elkaar beleven.  

Het sportterrein is tijdens de Springdagen alleen geopend voor kinderen en medewerkers van onze opvanglocaties. Dit om de veiligheid van de kinderen te waarborgen. Gedurende de dag kunnen ouders niet op het terrein komen kijken.

Tipje van de sluier: ga je mee terug in de tijd? Of misschien wel vooruit in de tijd?

We kijken ernaar uit om samen met de kinderen weer een geweldige tijd te beleven tijdens de Springdagen 2024!