Theatervoorstelling 'Vraag maar aan papa!'
Istock 980387248 2000
Uitgelicht

Theatervoorstelling 'Vraag maar aan papa!'

Afgelopen vrijdagavond 7 oktober 2022 heeft Theatergroep Bint aan de ouders van Spring een fantastische, humorvolle voorstelling gegeven. Directeur bestuurder van Spring kinderopvang, Annet van Zon trapte de avond af met een welkomstwoord aan ouders.

Afgelopen vrijdagavond 7 oktober 2022 heeft Theatergroep Bint aan de ouders van Spring een fantastische, humorvolle voorstelling gegeven. Directeur bestuurder van Spring kinderopvang, Annet van Zon trapte de avond af met een welkomstwoord aan ouders. Daarna brak Theatergroep Bint het ijs door vooral in te spelen op het avondje uit voor ouders, en de behoefte aan gin-tonics, om even echt 'te genieten'.

Ouders zijn heel enthousiast! Dat bleek achteraf en ook tijdens de voorstelling, die zeer interactief en vooral heel herkenbaar en eerlijk was. Er werd vooral heel hard gelachen om alle herkenbare ''opvoedellende’''! Slaapgesprek, grijze haren, relatie frustraties, koude thee, het is allemaal wel voorbij gekomen… Dit alles met een flinke dosis humor!

Opvoedblunders als: haastig keurig om half 9 bij de school je kinderen brengen en er dan achter komen dat het studiedag is… Of als enige niet aan een cadeautje gedacht voor de jarige leraar. De ouders deelden hun blunders massaal.

De voorstelling werd muzikaal ondersteund door Annemarie de Bie, de muzikale held van de avond. Soms ontroerend, maar bovenal lachwekkend zong zij prachtige (geïmproviseerde) liedjes en speelde ze gitaar.

Het was een spetterende avond, georganiseerd in Schouwburg Venray. Spring kinderopvang wil Theatergroep Bint en de Schouwburg Venray bedanken, wij hebben genoten!