Wil jij werken in de kinderopvang of onderwijs maar heb je geen diploma? Dit is je kans!
Istock 980387248 2000
Uitgelicht

Wil jij werken in de kinderopvang of onderwijs maar heb je geen diploma? Dit is je kans!

Geven kinderen jou energie én droom je stiekem al lange tijd van een baan in de kinderopvang en/of het primair onderwijs? Ontbreekt alleen jouw diploma nog? Wij bieden een mooie kans! Grijp jij hem aan?

In samenwerking met ROC Gilde Opleidingen en het Vista College hebben zes kinderopvangorganisaties de handen ineen geslagen en de opleiding Kind Professional niveau 4 ontworpen. Hierin nemen wij je mee in de wereld van het jonge kind. Een fantastische kans om jouw droom werkelijkheid te maken en het prachtige vak van pedagogisch professional en/of onderwijsassistent uit te gaan oefenen.

Het Kind Professional traject geeft jou de kans om volop te leren in de praktijk. Jij als student komt direct in dienst van een van de zes betrokken kinderopvangorganisaties en volgt daarnaast les bij ROC Gilde Opleidingen of het Vista College.

Met deze opleiding behaal je een dubbel gekwalificeerd diploma om te werken binnen de kinderopvang en/of onderwijs. De praktijk-ervaringsplekken worden aangeboden door Spring kinderopvang, Kinderopvang ’t Nest, Hoera kindercentra, Humankind kinderopvang en -ontwikkeling, Kinderopvang Roermond, Echt en Maasgouw en MIK kinderopvang & Spelenderwijs.

Heb jij belangstelling voor dit gave traject? Meld je aan of tag de persoon die dit bericht niet mag missen!

Mail jouw cv naar y.freriks@rocgilde.nl of n.kattenbeld@vistacollege.nl en je wordt geïnformeerd over de mogelijkheden.

De eerste gesprekken staan al gepland dus wees er snel bij!