Kom je meedoen bij bso Luchtballon | Bergen
Istock 1143334824 2000
Jouw locatie

Kom je meedoen bij bso Luchtballon | Bergen

Buitenschoolse opvang Luchtballon zit samen met onder meer het kinderdagverblijfbasisschool De Klimopbasisschool De Fontein en de GGD (consultatiebureau) in één gebouw: De Samensprong. Alle kinderen van deze basisscholen, maar ook van De Piramide, zijn van harte welkom bij bso Luchtballon, waar het bruist van de activiteiten!

Spring kinderopvang

Bijzonder aan de Luchtballon

  • Gelegen in een bosrijke omgeving nabij natuurgebied de Maasduinen. Kinderen kunnen lekker buiten in het bos spelen (onder begeleiding), hutten bouwen, van zandbergen hollen en meedoen aan 'groene' activiteiten. 
  • Gezamenlijk gebruik van het buitenterrein van De Samensprong, met klimrekken, klimtoestel, speelhuisje en zandbak.
  • We gaan ook vaak naar de speeltuin aan de Ceresstraat.
  • Verschillende hoekjes om te spelen, waaronder een bouwhoek en een fantasiehoek. Soms is het winkel, soms een sprookjeskasteel, soms een restaurant, afhankelijk van het thema!
  • Sterk lokaal verbonden. Niet meer weg te denken is de jaarlijkse spooktocht voor alle basisschoolkinderen in de gemeente Bergen!
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Uitdagende activiteiten

Bso Luchtballon werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Je bent van harte welkom

Heb je nog vragen? Kom dan vooral zelf kijken en persoonlijk kennismaken. We geven je graag een rondleiding en leren je graag kennen. Voor al je vragen kun je terecht bij de medewerkers van onze klantenservice.
Bel 088 2088 200 of stuur een mail naar klantenservice@spring-kinderopvang.nl.

Locatiegegevens

Buitenschoolse opvang Luchtballon 
Pieter de Hooghstraat 6 
5854 ES Bergen
(t) vso: 088 2088 298
(t) bso 1: 088 2088 298
(t) bso 2: 088 2088 299
(e) bso.luchtballon@
spring-kinderopvang.nl

Klantenservice

Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Openingstijden
Voorschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag 
Van 7.30 uur tot begintijd school

Naschoolse opvang 
Maandag t/m vrijdag
Van eindtijd school tot 18.30 uur

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.