wij zijn spring.
wie word jij?

Bso Robinson | Blerick

Moderne en toch knusse opvang in de Blerickse wijk Vossener. Buitenschoolse opvang Robinson is samen met de peuterspeelzaal, het kinderdagverblijf en basisscholen Natuurlijk! en Extralent gevestigd in MFC Op Expeditie. Gezamenlijk vormen zij een kindcentrum: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Ook kinderen van ‘t Palet, Harlekijn, Mikado en Klingerberg zijn hier van harte welkom.

Bijzonder aan Robinson

  • Opvang in een mooi, modern gebouw.
  • Grote buitenruimte met allerlei speelmateriaal.
  • Meerdere groepen met ruim, gevarieerd spelaanbod, ook voor de al wat oudere kinderen.
  • Een vast team met professionele medewerkers.
  • Goede samenwerking met de peuterspeelzaal, het kinderdagverblijf en de basisscholen: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving. 
  • Speciale activiteitenprogramma's tijdens de schoolvakanties met extra activiteiten, workshops en uitjes. Voor een onvergetelijke vakantie!

Uitdagende activiteiten

Bso Robinson werkt net als alle andere bso's van Spring met de methode Spring Actief. De gevarieerde, supertoffe activiteiten zorgen voor urenlang speelplezier én zijn goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten bedenken we samen, dat maakt meedoen nog leuker! Lees meer over Spring Actief.

Buitenschoolse opvang Robinson
Vossenerlaan 57
5924 AC Blerick
(t) 088 2088 710 (kantoor)
(t) 088 2088 714
(e) bso.robinson@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 1
(t) 088 2088 301
(e) klantteam1@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Vanaf eindtijd school tot 18.30 uur

Behoefte aan voorschoolse opvang? Bij voldoende interesse kan dat! Informeer bij het klantteam naar de mogelijkheden.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Feestelijke opening de Groene wereld

Vrijdag 9 november was het feest bij (voormalig) kinderdagverblijf de Circustent en buitenschoolse opvang de Boomhut van Spring Kinderopvang. In het bijzijn van kinderen, ouders, medewerkers en overige genodigden werd de naam onthuld en de opening gevierd van het nieuwe kindcentrum voor kinderen van 0 tot 13 jaar: kindcentrum de Groene wereld.

Lees verder

Nijntje Beweegdiploma

Onlangs hebben 18 pedagogisch medewerkers van Spring in Blerick de training ‘nijntje Beweegdiploma’ afgerond met een certificaat. Dat betekent dat zij het nijntje Beweegdiploma officieel mogen gaan aanbieden. Het gaat om de peuteraanbod-locaties Zoef, Duimelijntje, Mikadootje, Robinson en Kwibus. Het initiatief komt voort uit een samenwerking met JOGG-Venlo (Jongeren op Gezond Gewicht).

Lees verder